Carmen de la Sălciua a anunțat că se mărită în aceste clipe cu Marian Corcheș: „A sosit momentul”. Primele imagini de la marele eveniment

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au început să se iubească în ciuda gurilor rele și a faptului că el era căsătorit, iar în primăvara acestui an, aflați în Dubai, bărbatul a prins curaj și a îngenuncheat în fața manelistei.

Marea întrebarea a primit un răspuns pe măsură, iar după logodna de fițe de pe tărâmul miliardarilor, toată lumea a așteptat ca vedeta să dea și vestea cea mare.

Carmen de la Sălciua a îmbrăcat rochia de mireasă

Deși a spus mereu că nunta va avea loc atunci când programul artistic îi va permite, nimeni nu se aștepta ca evenimentul să se desfășoare atât de rapid.

Spuneam asta pentru că astăzi, 11 octombrie 2022, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se căsătoresc. Marele anunț a fost făcut public chiar de cântăreață, pe rețelele de socializare. Acolo unde a și publicat primele imagini din ziua nunții.

În fotografii apare ea, dar și bărbatul care îi va deveni azi soț îmbrăcați pentru marele eveniment. Însă, fără a lăsa prea mult la vedere și fără a da prea multe detalii despre nunta anului.

„În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a anunțat Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Deși nunta celor doi a fost așteaptă cu sufletul la gură, cântăreața a declarat că a preferat să țină totul secret până în ultimul moment pentru a avea parte de o ceremonie religioasă restrânsă, intimă și de suflet.

În ciuda faptului că ar fi putut avea alături multe nume grele din industria muzicală alături, cântăreața a mărturisit că jurămintele de iubire în fața lui Dumnezeu, ea și Marian le vor face astăzi doar în prezența nașilor.

Și tot secrete, așa cum a fost totul până acum, rămân și detaliile pe care artista nu le-a făcut publice referitoare la ceremonia civilă. Astfel că nu se știe dacă tot acum ea și alesul inimii sale vor merge sau nu să spună marele „Da” și în fața ofițerului stării civile

”Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua, conform Spynews.