Carmen de la Sălciua a făcut anunțul chiar după nuntă! A vrut să afle toată lumea, chiar de la ea

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit civil și religios cu Marian Corcheș, bărbatul care i-a furat inima și care a cerut-o în căsătorie în urmă cu doar câteva săptămâni. Interpreta de muzică populară și de petrecere a ținut totul secret până în ultimul moment. Abia după ce și-a unit destinele cu iubitul ei, a anunțat faptul că s-a căsătorit.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat în luna de miere

Carmen de la Sălciua trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista și-a găsit sufletul pereche și iată că a decis să-și unească destinul cu omul pe care îl vrea alături de ea până la finalul vieții.

”A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Atât am de declarat de ziua de ieri. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro.

Cununia civilă și religioasă a avut loc ieri, iar astăzi, 12 octombrie, artista și soțul ei au plecat deja în luna de miere. Secretoasă din fire, Carmen s-a gândit, totuși, la fanii ei care au fost luați prin surprindere cu nunta și i-a anunțat că a plecat în luna de miere. Artista a spus că urmează 10 de ore de zbor, după care vor ajunge într-o locație de vis, cel mai probabil o locație exotică.

”Acum suntem în aeroport, vom pleca într-o țară exotică, o să postez mai târziu pe Instagram”, a spus Carmen.

Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă

Îndrăgita artistă a răspuns sincer atunci când a fost întrebată dacă plănuiește în viitorul apropiat să devină mamă. Carmen de la Sălciua a mărturisit că a vorbit cu soțul ei despre asta, că amândoi își doresc un copil, dar că lasă în voia Domnului, pentru ca lucrurile să se întâmple la timpul potrivit.

”Sigur că da! Ce o vrea Dumnezeu! Este adevărat că ne dorim, dar mai întâi de toate, eu aș vrea să le fac așa, cum am mai și spus”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

În ceea ce privește nunta, Carmen și Marian au fost foarte secretoși, ba mai mult, în urmă cu doar câteva săptămâni spuneau că, cel mai probabil, vor amâna evenimentul pentru la anul, din lipsă de timp.