Ce a apărut la mormântul lui Nosfe, la doar câteva ore după înmormântare

Nosfe s-a stins din viață fulgerător la doar 37 de ani, iar lumea muzicii este în doliu. Artiștii care l-au cunoscut au fost prezenți la slujba de înmormântare, dar și la cimitir. Sute de coroane și lumânări aprinse au fost depuse pe mormântul artistului, iar colegii de la Șatra Benz au postat pe rețelele de socializare imagini de la mormânt.

Mormântul lui Nosfe a fost umplut de coroane de flori, la doar câteva ore după înmormântare.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au obținut imagini în exclusivitate de la fața locului. Am văzut cum nume importante din industria muzicală au fost prezente la înmormântarea rapperului Nosfe. Ruby, Speak și Ștefania și Cabron au venit să își ia rămas bun. La biserică a ajuns și Serghei Mizil pentru a-l conduce pe regretatul artist pe ultimul drum.

A fost o zi extrem de tristă pentru industria muzicală din România, rapperul fiind extrem de apreciat, atât în trupă, cât și rândul artiștilor cu care a colborat. Mădălina, soția regretatului artist a fost îngenunchiată de durere, iar fiica de 7 ani a lipsit de la eveniment, cel mai probabil pentru a fi protejată de durerea din aceste momente tragice.

Fanii nu au lipsit nici ei de la înmormântare, tinerii care s-au distrat și s-au bucurat de muzica lui Nosfe au venit în lacrimi la ceremonie. Trupa Șatra Benz a fost cea care a distribuit imaginile cu mormântul lui Nosfe, iar alături de fotografii au pus și un mesaj extrem de emoționant “Te iubim la infinit”.