Culiță Sterp a aflat cine i-a furat banii din seif?! Nimeni nu ar fi crezut că ei sunt hoții: „I-am adus în casă”

Iată ce declarații a făcut artistul despre jaful care a avut loc în casa familiei Sterp!

Culiță Sterp și familia lui au trecut prin momente dificile în urmă cu câteva luni, când au fost jefuiți în propria locuință.

La acea vreme, artistul povestea pe canalul său de Youtube că i s-a furat un seif plin cu bani și le cerea ajutorul fanilor, pentru a afla cine sunt hoții. De curând, însă, cântărețul a făcut câteva declarații care i-a pus pe gânduri pe cei de acasă. Invitat în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Culiță Sterp a dat de înțeles că a descoperit cine i-a furat banii.

Culiță Sterp: „Mi s-a furat seiful tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere”

La câteva luni de când a anunțat că hoții i-au intrat în casă și i-au furat un seif în care se aflau zeci de mii de euro, Culiță Sterp a lăsat să se înțeleagă că a descoperit cine se afla în
spatele jafului. Artistul a declarat recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, că regretă încrederea acordată unor oameni pe care îi credea prieteni și pe care i-a considerat parte din familie: „Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau.

Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă.
Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat.”, a declarat Culiță Sterp, în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme”

Încă de când a făcut publice informațiile despre furt, Culiță Sterp a ținut să dezvăluie și câteva detalii din anchetă. Artistul și oamenii legii presupuneau, la acea vreme, că mai multe persoane au fost implicate, ținând cont că seiful care a dispărut din casa familiei Sterp cântarea peste 100 de kilograme: „Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți.

Pentru cine întreabă de camere de filmat, nu-i normal într-o comună civilizată camerele de filmat să nu meargă din iulie 2021. Noi aveam o cameră, într-adevăr, la noi acasă. Bineînțeles că hoții au întors-o, și-au făcut treaba. Nu s-a putut vedea. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe alții. Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod.”, spunea Culiță Sterp pe atunci, în vlogul său.