Un ofițer SRI în rezervă s-a aruncat de la etajul opt

Stare de șoc pentru cunoscuții unui ofițer în rezervă din Alexandria, care s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc.

Bărbatul, inginer pensionar SRI, în vârstă de 62 de ani, avea o situație materială bună, nu avea probleme de sănătate, cei doi copii erau realizați, însă, cu toate acestea, ceva îl măcina.

În biletul de adio, lung de patru pagini, își cerea iertare de la toți apropiații pentru gestul său, a așteptat ca soția să plece de acasă, apoi s-a aruncat de la fereastra bucătăriei. Blocul este în centrul Alexandriei.

Nu a fost observat abătut în ultima perioadă, așa că nimeni nu a bănuit nimic. Cunoscuții au rămas în stare de șoc la aflarea veștii.

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al treilea al unui imobil din Bragadiru

O fetiță în vârstă de 2 ani, din Ilfov, a căzut de la etajul 3 al unui imobil din Bragadiru. Fetița a ajuns la spital, iar în urma celor întâmplat polițiștii fac verificări.

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19:13, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 2 ani, a căzut de la etajul 3 al imobilului unde locuiau, din oraşul Bragadiru. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru efectuarea de activităţi din competenţă”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, iar minora a fost transportată la spital. Aceasta este în stare stabilă.

Poliția din Bragadiru face verificări pentru stabilirea tuturor celor întâmplate.