Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite: „L-am dezamăgit…”

Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ediția de miercuri seara, 19 octombrie, concurenții au avut parte de probe de foc, iar echipa lui chef Florin Dumtirescu a reușit să câștige cel de-al doilea battle din sezonul 10. În schimb, un participant a fost nevoit să-și ia rămas bun de la mentor, dar și de la colegii de echipă.

Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite. După probele individuale, în care fiecare concurent a trebuit să se autodepășească și să pregătească cel mai spectaculos preparat, Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat. Concurenta care a primit doar șase puncte pentru farfuria sa a fost eliminată din competiție.

Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Maria Stan l-a impresionat pe chef Cătălin Scărlătescu încă de la audiții, atunci când i-a declarat că îl apreciază foarte mult și ar fi încântată să facă parte din echipa lui. Astfel, juratul a decis ca aceasta să o ia în echipa sa, având mare încredere în ea.

Însă, în ediția de seara trecută, Maria Stan nu a reușit să impresioneze jurații cu preparatului său, paste cu chiftulețe și sos. A primit doar șase puncte și a fost eliminată din competiție.

”Mi-a părut rău pentru faptul că l-am dezamăgit. ”, a declarat Maria Florina Stan la Chefi la cuțite.

La aflarea veștii, chef Cătălin Scărlătescu a izbucnit și i-a spus concurentei că îi pare foarte rău pentru că pleacă din competiție.

‘‘Ești un om desăvârșit, ești un om de un devotament incredibil! E greu să găsești un concurent care să fie acolo lângă tine”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite
Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite. Echipa lui Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent, în ediția de marți seara a show-ului culinar.

‘‘În situația în care mă aflu… Da, karma. Nu am luat țeapă, am câștigat o amuletă pe care trebuia să o folosesc. Din punctul meu de vedere, Robert e un bucătar senzațional, dar nu a reușit să ia cea mai bună decizie pentru el. Îmi pare rău pentru el, chiar mi-am dorit să meargă mai departe.‘, a declarat chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.