Lovitură grea pentru Mirela Vaida! Judecătorii au decis acum

Mirela Vaida este una dintre cele mai cu cunoscute vedete din România. Iubita prezentatoare TV a trăit clipe de groaza când a fost atacată în direct la televizor, dar spera că agresoarea ei va primi pedeapsa meritată. Se pare, însă, că judecătorii au luat o decizie șocantă.

Agresoarea Mirelei Vaida, lipsită de pedeapsă
Amintim că Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie, care a aruncat cu un bolovan în platoul Acces Direct. Din fericire, prezentatoarea TV s-a ferit și nu a fost lovită, dar a trăit apoi clipe de groază din cauza acestui eveniment și a fost urmărită mereu de episodul trist.

Inițial, magistrații au decis ca femeia să fie închisă un an, dar apoi au stabilit că are probleme psihice și mai bine ar fi să facă muncă în folosul comunității, drept pedeapsă pentru faptele sale. Antoanela Grigoraș a reușit, însă, să îi convingă pe judecători că nu are capacitatea de a executata pedeapsa de 45 de zile de muncă în folosul comunității.

Astfel, ea este acum în libertate și nu au existat consecințe după ce a fost la un pas de a o lovi pe Mirela Vaida. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis în cursul zilei de joi să anuleze pedeapsa acesteia, spre nefericirea prezentatoarei TV.

De când a fost la un pas de moarte, femeia nu a mai avut liniste și s-a temut mereu că agresoarea ar putea reveni să îi facă rău, având în vedere că umblă liberă pe străzi. Vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect până acum, dar cu siguranță este dezamagita de decizia luată de către autorități.

Antoanela Grigoraș a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, însă a reușit să fie externată pe semnătură. Cu toate acestea, autoritățile au decis că nu este aptă de muncă.

”În cazul constatării incapacității de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, zilele de muncă neremunerată în folosul comunității rămase neexecutate nu se mai execută, cu excepția situației în care, pe durata termenului de supraveghere, starea de incapacitate temporară de muncă încetează”, se arată în documentul juridic”, se arată în decizia instanței.