Orionidele: când au loc și cum sunt zodiile afectate

Orionidele sunt un fenomen astronomic deosebit care poate fi observat pe cer cu ochiul liber. Pe lângă Eclipsa parțială de Soare din 25 octombrie, în această lună vom avea parte și de o ploaie de stele. Aflați, în următoarele rânduri, ce reprezintă orionidele și care este impactul lor asupra zodiilor.

Orionidele 2022 – impact asupra celor 12 zodii
Orionidele sunt, de fapt, particule provenite de la cometa 1P/Halley, cunoscută sub numele de Cometa Halley, corp ceresc care trece prin apropierea Terrei la fiecare 75 – 76 de ani. Ploaia de meteori Orionide va fi cel mai vizibilă pe 21 octombrie, când va atinge apogeul.

Orionidele au loc în fiecare an în aceeaşi perioadă, punctul maxim fiind atins în noaptea de 21 spre 22 octombrie, însă pot fi observate cu câteva zile înainte şi după apogeu.

Este important de menționat că cel mai bun punct de observație este departe de luminile orașelor, în jurul orei 1:30 a.m., cu ochiul liber, fără binoclu sau telescop.

Orionidele – impact major asupra zodiilor
Acest fenomen astronomic impresionant are impact și asupra astrologiei – cele 12 zodii, începând cu Berbec și până la Pești. Berbecii se vor simți mai apropiați ca oricând de familie, și vor dori să dezvolte relațiile cu cei dragi pe care în ultima vreme i-a cam neglijat. Nativii zodiei Taur trag tare pentru a strânge bani în această perioadă. Au planuri mari și cam toate se rezumă la bani. Gemenii au tot felul de trăiri interioare care îi macină și de aceea sunt sfătuiți să aibă curajul să se exteriorizeze și să vorbească cu cineva despre ce simt.

Racii pot întâmpina probleme în relația de cuplu. Astrele le recomandă să fie diplomați și să învețe să asculte, nu doar să-și impună punctele de vedere. Pentru Lei urmează o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar și ar face bine să pună ceva deoparte pentru perioade mai proaste. Fecioarele traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, din toate punctele de vedere. Se întrevăd schimbări importante în plan personal.

Balanțele sunt reticente în privința unui nou început profesional. Ar vrea și nu ar vrea să-și schimbe jobul. Totul ține de cât sunt de dispuși să iasă din zona de confort. Nativii zodiei Scorpion se pregătesc de o mică escapadă romantică. Îi așteaptă evenimente foarte frumoase în viața de cuplu. Săgetătorii încearcă și vor reuși, în sfârșit, să pună niște limite clare în interacțiunile cu oamenii din viața lor.

Capricornii vor primi vești bune din sfera banilor. Posibil să le crească remunerația la serviciu sau să câștige bani. Nu este exclusă o moștenire.

Pentru Vărsători urmează o perioadă extraordinară în plan sentimental. Burlacii zodiei au toate șansele să-și schimbe statutul în următoarea perioadă. Peștii sunt sfătuiți să analizeze mai mult înainte de a lua o decizie. Unele lucruri chiar trebuie întoarse pe toate părțile.