Bunicuța, de 76 de ani, care era într-o relație cu un tânăr de 19 ani a murit. Ce spune logodnicul ei

Bunicuța de 76 de ani care a devenit virală de Tik Tok a decedat. Logodnicul ei de 19 ani trece prin momente de suferință acum.
Bătrâna care era celebră în mediul online, mai exact pe TikTok, a murit. Femeia trăia o poveste de amor alături de un tânăr în vârstă de 19 ani.

Acesta o ceruse în căsătorie. Băiatul trece prin momente grele după pierderea iubitei sale, semn că a iubit-o cu adevărat, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi.
Giuseppe D’Anna trece prin momente de suferință, după ce iubita sa de 76 de ani a decedat.

Ei trăiau o adevărată poveste de iubire, deși exista o diferență de vârstă de 57 de ani. Băiatul a cerut-o pe bunicuță de soție, însă se pare că nu au mai apucat să se căsătorească. Femeia a avut o apariție fresh pe Tik Tok, platforma pe care a devenit virală.

Bunica a murit înainte de a se căsători cu iubitul de 19 ani
Femeia este din Italia și a devenit renumită după ce a început să-și expună viața pe TikTok. Ea le-a demonstrat internauților că la 76 de ani reușește să trăiască ca în adolescență.

Aceasta s-a afișat alături de iubitul ei, în vârstă de 19 ani, alături de care a dus o viață de invidiat, plină cu cadouri și momente de răsfăț.
Iubitul, de 19 ani, a cerut-o chiar și de soție. Cei doi voiau să-și întemeieze o familie, deși lumea discuta de diferențele dintre cei doi. Cuplul nu a mai apucat să își ducă planurile de viață la bun sfârșit, deoarece femeia a decedat. Tânărul a publicat un videoclip pe Tik Tok în care anunță acest lucru, iar fanii ei și-au exprimat suferința în secțiunea de comentarii.

Giuseppe și iubita lui le-au demonstrat urmăritorilor lor că duc o viață de invidiat. Tânărul îi oferea concubinei sale cadouri scumpe, în valoare de mii de euro, semn că bărbatul nu avea o relație cu aceasta datorită banilor ei, el fiind cel care o răsfăța.

Bărbatul a cerut-o în căsătorie în urmă cu ceva timp, iar vestea a împărtășit-o cu internauții de pe Tik Tok. Giuseppe a creat un moment special pentru ei, cu baloane roșii în formă de inimă atunci când a făcut marele pas, iar videoclipul a adunat, în doar două zile, aproximativ 22 de milioane de vizualizări pe platforma care i-a făcut celebri.