Patronul Unui Bar Comunal Și-A Anunțat Consătenii Că Nevasta Sa A Născut. Ce Veste I-Au Dat Aceștia

Un bărbat dintr-o comună a dat de veste tuturor consătenilor că soția sa a născut și, prin urmare, trebuie să închidă barul pe care îl deținea pentru câteva zile.

Nici prin cap nu i-a trecut că anunțul său o să scoată la iveală un adevăr dureros.

Și-a anunțat consătenii că i-a născut nevasta
Fericit din cale afară că va deveni tată, un cârciumar și-a închis barul pentru câteva zile pentru a se ocupa de nevoile soției sale și a copilului nou-născut. Acesta a dat de veste de aceste lucruri printr-un mesaj postat pe geamul barului său. „Barul este închis până luni, 8 iunie, ora 07:30. A născut nevasta mea. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, era mesajul pe care tânărul, entuziasmat, îl lipise de geamul barului său.

Din păcate pentru el, fericirea n-a durat prea mult! La câteva ore distanță, sub mesajul său, un cetățean a scris un alt mesaj. „Costică, deschide că nu ești tu tatăl!”, era mesajul pe care un alt bărbat îl lăsase lipit de geamul barului. Nu știm dacă se voia a fi o glumă, ori chiar un adevăr dureros, dar cert e că toată comuna a aflat.

Mesajul a devenit viral în mediul online
Situația comică creată a depășit granițele comunei. Cineva a fotografiat cele două mesaje și le-a făcut publice în mediul online. N-a durat mult și fotografia a fost distribuită în zeci de grupuri și pe sute de profile, toți amuzându-se de situația lui Costică și a concetățeanului supărat că barul fusese închis pentru câteva zile. Nu știm nici cum a rămas între cei doi, dar suntem curioși să aflăm. Îl cunoaște cineva pe Costică?