Carmen de la Sălciua vrea să o dea în judecată pe mama Geta, după acuzațiile pe care i le-a adus: „Sunt sătulă până peste cap”

Carmen de la Sălciua a reacționat vehement în urma declarațiilor făcute de fosta ei soacră!

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în urmă cu câteva săptămâni, iar dacă pentru artistă și fanii ei acesta a fost un motiv de maximă fericire, pe mama Geta a lăsat-o cu un gust amar! Mama lui Culiță Sterp, primul soț al brunetei, a făcut dezvăluiri controversate la scurt timp de la nunta acesteia cu omul de afaceri.

Dacă în Republica Dominicană, mai exact în Punta Cana, destinația în care Carmen de la Sălciua și-a petrecut luna de miere, era totul bine și frumos, în România, dezvăluirile făcute de mama Geta țineau primele pagini ale tabloidelor. Nu doar că a acuzat-o că l-a înșelat pe Culiță Sterp în timpul căsniciei, ba chiar a pus la îndoială și mariajul dintre ea și actualul ei soț, Marian Corcheș.

„ Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”

(…) „Oare cât timp o să stai căsătorită, dacă ai stat un an și ceva cu Culiță?”, a spus mama Geta, la scurt timp după nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș.

Carmen de la Sălciua a răbufnit! Artista vrea să-și dea în judecată fosta soacră

Bineînțeles că artista nu a putut rămâne indiferentă în fața acuzațiilor dure care i-au fost aduse. Aceasta a mărturisit că nu pe ea o afectează declarațiile făcut de fosta soacră, ci pe familia ei și a promit că mama Geta va plăti pentru vorbele grele. Carmen de la Sălciua spune că o va da în judecată pe acesta, convinsă fiind că numai cu ajutorul instanței va pune capăt odată pentru totdeauna scandalului dintre ea și familia Sterp.

„Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul.(…) Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap!”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Fanatik.ro .

Mai mult, artista se dezice total de infidelitățile de care o acuză fosta ei soacră și le-a catalogat drept minciuni. Ba mai mult, aceasta a spus clar și răspicat că în timpul căsniciei cu Culiță Sterp ea nu a avut treabă cu niciun alt bărbat.

,,Sunt foarte multe minciuni, multe lucruri neadevărate. Eu nu l-am înșelat niciodată pe omul acela”, a mai mărturisit artista pentru sursa citată anterior.