Sfatul zilei de sâmbătă, 22 octombrie 2022. Zodia care primeste TOTUL de la VIATA

Berbec
Banii vin la tine fără să faci prea multe eforturi. Ziua de sâmbătă nu doar că aduce mari surprize, dar și reușite din punct de vedere financiar. Pregătește-te deja pentru ele.

Taur
Astrele prevăd o călătorie în prima zi de weekend. Membrii familiei vor să mai schimbe peisajul, iar asta ți-ar prinde destul de bine și ție.

Gemeni
Persoanele din jurul tău vor fi destul de irascibile, iar tu ești singurul care poate să aplaneze conflictele. Doar așa vei putea avea o zi de sâmbătă liniștită.

Rac
Certuri în relația de cuplu, sâmbătă, 22 octombrie. Păstrează-ți calmul și nu te obosi să prezinți argumente. Situația se va rezolva de la sine, iar cine a greșit își va asuma totul.

Leu
Astrele sunt de partea ta sâmbătă. Ai șansa să cunoști persoane noi care te-ar putea ajuta să faci un pas în față pe plan profesional.

Fecioară
Este momentul să te relaxezi. Ai muncit enorm în ultimele zile și trebuie să mai ai timp și pentru tine. Optează pentru o plimbare în aer liber sau un film alături de cei dragi.

Balanță
Evită orice tip de risc, dacă nu ești sigur pe tine. Nu trebuie să dovedești nimănui nimic și nici să ajungi să îți creezi singur probleme care nu își au rostul.

Scorpion
Nu te mai uita în grădina altuia. Comparațiile pe care le faci nu îți vor aduce niciun beneficiu, ci din contră, te-ar putea trage în jos mai mult decât îți dai seama.

Săgetător
Vei avea o stare generală destul de proastă, fără vreun motiv anume. Încearcă să ai în jurul tău oameni care te fac să te simți bine. Acum ai nevoie cel mai mult de ei.

Capricorn
Ziua de sâmbătă, 22 octombrie va fi una plină de provocări. Toată lumea vrea ceva de la tine, însă nu trebuie să faci eforturi prea mari. Limitează-te doar la ce poți oferi.

Vărsător
Vrei să faci multe, dar timpul este limitat. Încearcă să te concentrezi doar pe lucrurile care te fac cu adevărat fericit și nu sta să dai socoteală nimănui.

Pești
Recomandat ar fi să petreci timp în casă, relaxându-te, pentru că organismul tău dă semne de epuizare. De asemenea, te-ai putea confrunta și cu o mică răceală.