Patrick Mouratoglu, reactie incredibila dupa suspendarea Simonei Halep

Patrick Mouratoglu, reactie incredibila dupa suspendarea Simonei Halep
Simona Halep trece prin momente grele dupa ce a fost depistata pozitiv. Suspendarea sportivei a luat lumea sportului prin surprindere, mai toti cunoscutii romancei avand reactii imediate, in mare parte de sustinere.

Cel mai greu s-a „miscat” exact antrenorul Simonei, Patrick Muratoglu, care s-a limitat la a spune doar ca nu comenteaza pentru moment.

Simona Halep risca o suspendare de pana la patru ani, dupa ce a fost testata pozitiv la roxadustat la US Open 2022. Patrick Mouratoglou, antrenorul fostei lidere WTA, este cunoscut pentru cat de activ este pe retelele de socializare, dar reactia sa in acest caz a intarziat sa apara.

Potrivit GSP, primele cuvinte ale tehnicianului francez au fost transmise (dupa sase ore) prin intermediul biroului de PR: „Pentru moment, nu comentez”.

In prezent, Patrick Mouratoglou lucreaza cu Holger Rune. Francezul a afirmat ca Simona este cea care l-a indemnat sa colaboreze cu danezul aflat pe locul 27 in clasamentul ATP, in contextul in care sezonul se terminase deja pentru romanca.

Agentia Internationala de Integritate a Tenisului a anuntat vineri ca Simona Halep a fost suspendata provizoriu dupa ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

La scurt timp dupa precizarea care a facut inconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificata ca am fost testata pozitiv la substanta numita roxadustat intr-o cantitate extrem de mica. Voi lupta pana la sfarsit sa dovedesc ca n-am luat niciodata intentionat o substanta interzisa”. Mai mult, fosta lidera WTA a precizat ca se simte „complet confuza si tradata”.