Horoscop de la Pavel Globa pentru ultima saptamana din octombrie. Vesti bune, dar nu pentru toata lumea. Racii sunt norocosi, Sagetatorii au succes, iar Pestii isi schimba viata in bine.

Horoscop de la Pavel Globa pentru ultima saptamana din octombrie. Vesti bune, dar nu pentru toata lumea. Racii sunt norocosi, Sagetatorii au succes, iar Pestii isi schimba viata in bine.
Saptamana 24 octombrie pana in 30 octombrie 2022 va fi influentata de evenimente astrologice importante, dintre care cel mai semnificativ este coridorul eclipselor care s-a deschis marti. Conform previziunilor astrologului Pavel Globa, acest eveniment va face ajustari in viata multor oameni, iar pentru unele semne ale zodiacului va deveni fatidic.

Zile de bun augur: 25, 29, 30 octombrie.

Balanta
Moment favorabil pentru solutionarea diverselor probleme, stabilirea relatiilor, armistitiile si gasirea compromisurilor. Incercati sa folositi aceasta perioada in avantajul dvs. Fa-ti timp pentru cei dragi care au nevoie de sprijinul tau. O intalnire neplanificata cu partenerii de afaceri va fi productiva.

Zile favorabile: 27, 28 octombrie.

Scorpion
Este timpul sa iei initiativa in relatii si sa decizi cum iti vezi viitorul si cat de mult pretuiesti persoana care este langa tine acum. Inactiunea ta poate sa-l deranjeze – si atunci te vei gasi la rascruce de drumuri. In afaceri, vine o perioada buna pentru tranzactii si investitii financiare.

Zile de bun augur: 29, 30 octombrie.

Sagetator
Pentru Sagetator, acum este momentul cel mai favorabil pentru imersiunea in activitati profesionale. Orice proiecte noi si actiuni creative vor avea succes si vor aduce succes. Incercati sa nu va impartasiti nimanui planurile si nu va pierdeti increderea in abilitatile voastre. Foarte curand vei putea atinge un nou nivel al realizarilor tale.

Zile favorabile: 24 octombrie.

Capricorn
Este timpul pentru o resetare pentru Capricorni. Saptamana aceasta iti vei dori ceva nou, neobisnuit, necunoscut. Va exista chiar si dorinta de a schimba locurile de munca sau domeniile de activitate. Poate doriti sa va transformati hobby-ul preferat in noua profesie. Simtiti-va liber sa faceti un pas inainte, astrele va vor ajuta sa va realizati toate planurile.

Zile de bun augur: 25, 26 octombrie.

Varsator
Varsatorii vor fi cufundati pe deplin in munca saptamana aceasta. Tot ce este conceput, nerealizat, lasat pentru mai tarziu va veni usor si va parea important. Norocul si succesul financiar vor fi de partea ta si in curand o vei simti. Dar pentru a mentine o relatie, nu uita sa-ti faci timp pentru persoana draga.

Zile favorabile: 24, 27, 28 octombrie.

Pesti
Saptamana aceasta va fi foarte importanta pentru Pesti in ceea ce priveste relatiile personale. Veti avea in sfarsit oportunitatea de a avea o discutie inima la inima cu o persoana iubita si punctati i-urile. Orice s-ar intampla in continuare, va fi un semn al destinului, deschizand noi perspective pentru tine si, in curand, schimbandu-ti viata in bine.