Horoscop rune 24-30 octombrie. Fertilitate şi belşug! Mihai Voropchievici anunţă zodia care trece de toate obstacolele

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022. Schimbări importante pentru Raci, Berbecii încep o viaţă nouă.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Pentru Berbec, acesta este pregătit să înceapă o viaţă nouă.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii intră într-o săptămână în care nimeni nu-l înţelege. E doar el şi cu Dumnezeu. Sunt învăluiţi într-o aură de mister.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii au o certitudine că cineva care se gândeşte intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii să rămână acasă în săptămâna 24-30 octombrie 2022. Vine o schimbare foarte importantă. Schimbarea vine în familie.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul are parte de fertilitate şi belşug. Iar a dat dragostea peste ei.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele sunt în situaţia de a găsi rezolvarea unor probleme. Pot convoca un consiliu de familie. Să facă o reuniune de familie.

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţele sunt pregătite să susţină o bătălie furtunoasă. Sunt ostile. Pare că sunt stresate.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să abordeze altfel problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe tactica, a spus numerologul la Adevăruri Ascunse.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Un sfat frumos. Să lase în spate toate problemele legate de trecut. Să se pregătească de o săptămână de vis.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul are două mesaje. Să se relaxeze şi să nu se mai enerveze cu toată lumea. Să nu îşi mai facă griji pentru sănătatea unei persoane din jur.

Horoscop rune 24-30 octombrie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Îşi pot muta locul de muncă. Sunt în avansare. Vor acţiona favorabil.

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti

Peştişorii află un adevăr important care vine cu marcaj în viaţa dumneavoastră. Orice schimbare este un pas înainte.