De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda: “Asta îi reproșez Gabrielei”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu de succes, unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de persoane publice din România. Au mulți fani, urmăritori pe rețelele de socializare, oameni care sunt interesați și de activitatea lor din spatele reflectoarelor, mai exact din viața de familie.

Ce îi reproșează Tavi Clonda soției sale
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinți implicați, ambii au cariere în televiziune și lumea artistică, dar fac tot posibilul să nu se neglijeze ca iubiți și să pună cuplul lor pe un loc important. Multe se schimbă în viața unui cuplu când apar părinții, pentru că toata atenția se mută pe cei mici. Ei bine, de la asta pornesc nemulțumirile și în cuplul Gabriela Cristea- Tavi Clonda. Iată ce îi reproșează artistul soției sale!

Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.. a spus Tavi Clonda pentru ciao.ro.

Artistul este de părere că după ce cresc copiii, într-un cuplu sunt foarte importante organizarea și comunicarea, pentru că altfel se creează haos și ceartă. Tavi Clonda a mărturisit că încă nu stau foarte bine la capitolul organizare, dar că el și soția sa și-au propus să pună totul pe hârtie.

Tavi Clonda, despre certurile din cuplu
Soțul îndrăgitei prezentatoare de televiziune a mărturisit că nu se ceartă des cu soția sa, dar că mai există și astfel de momente, ca în orice cuplu. Tavi Clonda a spus că uneori sunt obosiți și nu mai au răbdare unul cu altul, să comunice, și atunci apar discuții, dar că niciodată nu s-a pus problema de vreo ceartă mare.

Cât despre relația cu cei doi copii ai lor, Tavi a dezvăluit că el este mai sever și soția sa este un pic mai permisivă, deși înainte să devină părinți credeau că lucrurile vor sta invers.

Avem momente și momente! Dacă Gabriela la început a zis la început că ea o o să fie mama aia rea și eu tatăl ăla bun. Nu s-a întâmplat așa. Eu sunt un pic mai strict, Gabriela le lasă mai cu hărmălaie, eu le pun să strângă, și ea, dar când rămân eu după masă e normal că mă ocup mai mult de ele. Când sunt foarte obosite, le las să facă orice, a mai spus Tavi Clonda.