Mama Geta face bani frumoși de pe urma oilor! Prețul pe care îl cere pentru un kilogram de brânză

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că familia Sterp se ocupă de ani buni cu creșterea oilor. Chiar dacă mai primește uneori ajutor și din partea copiilor, mama Geta este cea care administrează îndeaproape „afacerea” familiei, iar „roadele” sunt pe măsură.

Mama Geta face bani frumoși din afacerea familiei

Mama Geta se pricepe de minune la afaceri. Se ocupă de ani buni cu creșterea oilor și a deschis și un magazin în Hațeg, unde vinde brânză, smântână și alte produse lactate naturale.

Și cum munca este pe măsură, la fel este și prețul. Mama Geta a dezvăluit, într-un interviu acordat fanatik.ro, că un kilogram de brânză de oaie, în magazinul ei, se vinde cu 48 de lei.

Se gândește mama Geta să-și extindă afacerea?

Întrebată dacă s-a gândit să deschidă un al doilea magazin, poate chiar în Capitală, mama Geta a dezvăluit că nu își dorește acest lucru.

Mama lui Culiță spune că investiția ar fi una prea mare, dat fiind faptul că în București chiriile sunt destul de „piperate”: „Nu am magazin la București, vindem doar aici la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici.”, a mai spus mama Geta, pentru sursa menționată.