Care sunt zodiile – mașinării de făcut bani. Neti Sandu îți spune și cine cheltuie cel mai mult

Care sunt cele mai norocoase zodii când vine vorba de bani. Se țin banii de ei, scot bani din piatră seacă și fără prea mult efort. Neti Sandu, specialist în Astrologie a vorbit despre cele mai prospere zodii care știu să facă bani, să-i investească și să se bucure de ei toată viața.

Zodiile – mașinării de făcut bani. Care sunt cele mai norocoase zodii
În cadrul emisiunii iBani de la Pro tv, moderată de Ștefana Todică, specialistul în Astrologie, Neti Sandu a vorbit despre cele mai norocoase zodii când vine vorba de făcut bani, dar și despre cele mai cheltuitoare zodii, de care nu se lipesc banii sub nicio formă.

Cele mai norocoase zodii la făcut bani sunt: Taurul, Săgetătorul și Capricornul. Neti Sandu spune că Taurul este casa astrologică a banilor, în timp ce Săgetătorul îl are ca patron pe Jupiter, bancherul zodiacului.

Săgetătorii vor ști toată viața cum să facă bani repede și ușor, iar asul lor din mânecă este că vor investi acești bani, vor jongla cu ei în fel și chip.

Pe de altă parte, cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului muncește mult ca să facă bani, nu se oprește niciodată și are grijă să pună și ceva deoparte. Cu cât înaintează în vârstă, Capricornul câștigă tot mai mult.

Zodii care fac economii, strâng bani pentru zile negre
În categoria zodiilor cumpătate când vine vorba de finanțe, intră, potrivit astrologului Neti Sandu, Racul și Fecioara. Ambele muncesc mult, sunt perseverente, conștiincioase, trag tare ca să ridice bunăstarea familiei cât de mult se poate, dar și economisesc foarte mult.

De cealaltă parte, cheltuitorul zodiacului este Berbecul. El cheltuiește azi tot ceea ce are, fără să se gândească la ziua de mâine.

Campionul, ca sa zic așa, este berbecul, pentru că el vrea repede, mult și acum. Venus, ca patroană a banilor, în casa banilor, și el știe că de undeva trebuie să pice bani, de asta e cheltuitor suprem, a spus Neti Sandu.

Zodia care iubește extravaganțele este Leul. Este, de altfel, zodia patronată de Soare și din acest motiv echivalează cu aurul. Leu ține la prestigiul său și nu este deloc zgârcit.

Nici Vărsătorul nu o duce rău de loc la acest capitol, ba dimpotrivă, mai ales anul acesta va fi pe cai mai, spre astrologul, și va manevra banii cu ușurință.