Ce face Vlăduța Lupău cu banii de la botezul fiului ei. Artista nu s-a sfiit să recunoască

Îndrăgita artistă de muzică populară a avut recent parte de un eveniment cu totul deosebit în viața de familie – botezul lui Iair. Și-a dorit mult un copil și chiar dacă a întâmpinat dificultăți, rugăciunile sale au fost ascultate și minunea a apărut în viața ei. Artista a dezvăluit ce și-a propus să facă cu banii de la botezul fiului ei și a lui Adi Rus.

Fiul Vlăduței Lupău a avut parte de o petrecere de botez spectaculoasă
Cumătria lui Iair, fiul Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus a fost un eveniment cu adevărat impresionant. Ca locație, cei doi soți au ales un restaurant din Cluj, pe care l-au transformat cu totul. Invitații au descris evenimentul ca fiind un adevărat festival, pentru că Vlăduța și Adi au fost atenți până la cele mai mici detalii. Restaurantul a fost împodobit cu flori naturale, multicolore, întreg amplasamentul meselor a fost schimbat, iar totul a arătat ca un adevărat spectacol. Artista a ales să lucreze cu un renumit organizator de evenimente care a făcut ca petrecerea de botez a lui Iair să fie un eveniment unic.

Nașii băiețelului au fost artista Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novak, iar la cumătrie au participat foarte mulți artiști, colegi de breaslă de-ai Vlăduței.

Ce face Vlăduța Lupău cu banii de la botezul lui Iair
Artista le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale că s-a gândit cu soțul ei ce să facă cu banii de la botezul lui Iair. Le-au trecut prin minte mai multe variante, toate cu legătură directă cu fiul lor, în ideea în care acesta să se bucure, la un moment dat, de cadou. Cert este că cei doi părinți au decis să pună toate economiile lui deoparte și au mai și întrebat, în stânga și în dreapta, pe alți părinți, ce au făcut cu banii copiilor lor.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a spus Vlăduța Lupău.