Dinu Maxer, dezvăluiri despre soția sa, Deea. Cei doi sunt împreună de 14 ani

Îndrăgitul artist Dinu Maxer a făcut recent dezvăluiri despre soția sa, Deea, cu care și-a întemeiat o familie în urmă cu 14 ani. Vedeta și-a cunoscut actuala parteneră de viață pe când aceasta era minoră, la liceu. Nu în ultimul rând, Dinu Maxer recunoaște că nu întotdeauna a fost totul roz în căsnicia lor și că i-a dat soției motive de gelozie la începutul relației.

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit, de curând, 14 ani de căsnicie! Solistul nici nu știe când a trecut timpul și a rămas alături de aceeași femeie atâția ani de zile! Artistul a recunoscut că e greu să menții o căsnicie atâția ani pe linia de plutire.

Dinu Maxer, dezvăluiri despre soția sa, Deea

Dinu și Deea sunt împreună de ceva vreme, însă relația lor nu a fost întotdeauna lapte și miere. Cei doi au avut parte de momente dificile în căsnicie și au luptat să își mențină relația de-a lungul anilor. Artistul a mărturisit că primii ani de căsnicie au fost mai dificili, mai ales după venirea pe lume a primului lor copil.

După venirea pe lume a primului copil, relația lui Dinu Maxer cu Deea a întâmpinat niște dificultăți. Cei doi nu mai aveau timp unul de celălalt și interveniseră mai multe momente tensionate între ei. Artistul a recunoscut că la începutul relației cu soția sa, el mai răspundea la mesaje și altor femei.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer.

Deea și Dinu, nuntă de fildeș la Vama Veche

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș, în august 2022, tot la malul mării, acolo unde s-au și căsătorit, în urmă cu 14 ani. Dinu a dus-o pe Deea la Vama Veche, unde au petrecut ca doi porumbei, exact ca în vremurile bune, atunci când prichindeii lipseau din peisaj.

Dinu și Deea Maxer au avut o nuntă exact ca-n povești în urmă cu 14 ani, chiar în locul unde s-au iubit pentru prima dată, pe plaja din stațiunea Jupiter. Solistul a interpretat la nuntă varianta modernă a lui Făt-Frumos pe cal alb, ieșit din spuma mării, în timp ce Deea a fost prințesa lui, îmbrăcată în rochie de crinolină.

După nuntă, unde a venit și furtuna, cântărețul a compus special pentru acest moment piesa „Un vis împlinit”, pe care a cântat-o alături de Deea. Cei doi au lansat și un videoclip la această piesă, cu imagini edificatoare de la nunta lor de vis.