Daniela Crudu ar fi fost lovită cu pumnul de Nea Marin. Totul s-a petrecut când filmau „Poftiți pe la noi”

Un nou scandal se prefigurează în showbiz după ce s-a aflat că Daniela Crudu ar fi fost lovită cu pumnul în față de Nea Marin. Totul s-ar fi petrecut chiar la începutul acestui an, pe când filmau una din edițiile emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Nea Marin și Daniela Crudu ar fi avut o discuție cu privire la operațiile estetice ale brunetei și totul a degenerat la un moment dat.

Daniela Crudu ar fi fost lovită cu pumnul de Nea Marin
Daniela Crudu ar fi avut un scandal destul de urât cu Nea Marin, în ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. De când s-a terminat emisiunea, bruneta nu a mai apărut la Antena 1, iar cauza ar fi faptul că, pe lângă vorbele deranjante pe care Marin Barbu i le-a spus, acesta i-ar fi dat și un pumn în plină figură.

Potrivit celor de la Cancan.ro, cearta a început în momentul în care Nea Marin i-a cerut Cruduței să îi arate o poză din perioada în care nu avea operații estetice. Aceasta a căutat în telefon, iar după ce i-a arătat-o, a urmat o serie de comentarii care au deranjat-o pe vedetă.

Nea Marin i-a spus că era mai frumoasă atunci, iar Daniela, enervată de jigniri, a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față. Dacă acest lucru s-a văzut la televizor, se pare că povestea din spate ar fi alta. Sursa citata scrie faptul ca Nea Marin i-ar fi dat un pumn Danielei, moment care a fost scos la montaj.

Până și apropiații ar fi spus că două zile a durut-o capul de la pumnul primit. Imediat după incident, Daniela Crudu a plecat din emisiune, spunând ca are Covid, însă nu a spus nimic despre faptul că Nea Marin a lovit-o.

Cum a murit singurul băiat al lui Nea Marin
Dincolo de faptul că este mereu o fire veselă, Nea Marin a trecut, în urmă cu foarte mulți ani, printr-o tragedie. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit la un moment dat că și-a pierdut unicul fiu la puțin timp după ce s-a născut.

„Am avut un băiat, dar a plecat repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a dezvăluit Marin Barbu.

În vârstă de 64 de ani, Marin Barbu, pe numele său din buletin, este căsătorit cu Maria de mai bine de 40 de ani. Prezentatorul şi partenera lui de viaţă au două fiice, Dana şi Larisa, ambele stabilite la casele lor şi care i-au făcut bunici.

„Nu a fost greu să am un soț ca el, ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună”, spunea la un moment dat Maria Barbu.
„Este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, mărturisea și Nea Marin.

Nea Marin s-a născut pe 30 noiembrie 1958, în Conțești, și a fost gazda emisiunii „Poftiți pe la noi”. Soția sa, Maria, are tot 64 de ani.