,,Nu am magazin.” Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Toată lumea știe că familia Sterp se ocupă de foarte mulți ani de creșterea oilor. Chiar dacă uneori este ajutată de copii, mama Geta este cea care administrează această afacere de familie, iar roadele sunt pe măsură. Care este prețul pe care îl cere mama Geta pe un kilogram de brânză de oaie.

Membrii familiei Sterp sunt foarte educați și au dat dovadă de acest lucru de fiecare dată. Ei și-au ajutat mama de fiecare dată când au avut nevoie, mai ales când a venit vorba despre afacerea familiei, pe care, în mare parte, ea o administrează.

Mama Geta este o persoană foarte apreciată în mediul online, dar și în viața de zi cu zi, deoarece a știut să le ofere o educație foarte bună copiilor ei, iar foarte multe persoane o văd ca pe un exemplu. Ea s-a ocupat atât de afacerea familiei, cât și de creșterea bună a propriilor copii.

Prețul pe care îl cere mama Geta pentru un kilogram de brânză de oaie

Mama Geta este foarte pricepută, atunci când vine vorba de afaceri și se ocupă de foarte mulți ani de creșterea oilor. Ea și-a deschis un magazin în Hațeg, iar acolo vinde brânză, smântână și multe alte produse lactate naturale.

Munca este una foarte grea, așadar, automat, prețul este unul la fel de mare.

Mama Geta a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că un kilogram de brânză de oaie, în propriul magazin, se vinde cu 48 de lei.

Mama Geta este o femeie foarte muncitoare și pune foarte mult suflet în ceea ce face, pe lângă munca pe care o face și care dă roade, a reușit să le ofere o educație pe măsură copiilor ei.

Mama Geta, despre extinderea afacerii

Mama Geta a fost întrebată dacă are în plan să își deschidă un al doilea magazin în Capitală, iar aceasta a spus că nu își dorește acest lucru. Ea a menționat că sunt chiriile prea mari, iar ea este obișnuită aici.

,,Nu am magazin la București, vindem doar aici la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici.”, a mai spus mama Geta, pentru Fanatik.