Cu cine s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Kahn. Nimeni nu știa de relația lor

Iulia Vântur este una dintre cele mai iubite vedete din România. Artista a plecat de mult timp din țară, dar încă are aici o mulțime de fani, care are de nerăbdare să mai primească vești despre vedeta lor favorită. S-a aflat acum cu cine s-a iubit în tinerețe, relație despre care puțini au știut.

Iulia a avut o relație secretă
Iulia vântur este una dintre cele mai iubite vedete din România, dar mai ales din India. Se bucură acolo de o carieră în continuă ascensiune alături de iubitul ei, Salman Khan. Toată lumea știe de relația lor și faptul că se iubesc nebunește nu mai este un secret, dar nu se știu multe despre alte relații.

Una dintre cele mai bune prietene ale sale, Iulia Pârlea, a dezvăluit cu cine s-a iubit Iulia Vântur cu mult timp în urmă, înainte de a se muta în India. Puțini știu cine este bărbatul misterios, dar mai ales că ea și prietena sa erau cumnate, pentru că ea se iubea cu fratele acestuia.

De acolo s-au cunoscut ele și, deși relațiile lor s-au încheiat, au rămas foarte apropiate și pe parcurs au devenit de nedespărțit.

“Eu și Iulia ne-am cunoscut acum 14-15 ani. Știe toată lumea, cred, că am fost ‘cumnate’, la început. Iubiții noștri de atunci sunt frați. Cu timpul, am devenit prietene. Relațiile s-au terminat, dar prietenia noastră, nu.

În toți anii aceștia am trecut împreună prin multe, ne-am văzut una pe cealaltă cum am evoluat, ne-am susținut în momentele grele și ne-am bucurat împreună în momentele bune.”, a declarat Iulia Pârlea pentru click.ro.

Au trecut prin multe împreună și faptul că ar fi putut deveni rude le-a apropiat și mai tare. Nu se văd prea des, dar în suflet se vor păstra mereu.

Iulia Vântur, aspru criticată

Iulia este foarte fericită în India, are un iubit minunat și o carieră de mare succes. Cu toate acestea, pe rețelele sociale, foarte mulți români o critică pe frumoasa artistă pentru întorsătura pe care a luat-o viața ei, de când s-a mutat în India.

Cârcotașii i-au reproșat că a uitat de unde a plecat și promovează prea mult cultura indiană, când și țara noastră are tradiții frumoase si un port pe măsură.

„Ar fi mai bine daca ai promova frumoasa noastra imbracaminte traditionala , ia romaneasca si catrinta si muzica de asemeni. Ai uitat ca esti romanca si ai datoria de a nu-ti uita originile?

Din pacate, nu esti singura care promoveaza alta cultura. Imbracata aiurea, dansatorii de doi bani. Unde e acea Iulia Vintur? Faimoasa si eleganta, admirata de toata lumea?”, a scris un internaut.