Lidia Fecioru, sfat prețios: ține asta in buzunare ca să atragi banii la tine!

Lidia Fecioru este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebrul bioenergeticieni se bucură de mare succes și face cele mai importante previziuni și oferă indicații prețioase. Aflăm acum de la specialist ce trebuie să facem ca să atragem banii și ce obiect să ținem mereu în buzunar.

Banii atrag bani
Lidia Fecioru a venit cu mai multe detalii despre cum putem aduce norocul în casele noastre. Aflăm de la bioenergetician că este foarte împuținat să avem bani în buzunare mereu dacă vrem să atragem prosperitate. Lidia Fecioru spune că energia banului stă chiar în bani, iar cardurile niciodată nu vor avea aceeași putere precum cash-ul.

„Noi avem tendința să folosim doar cardul, daca scuturi pe cineva de picioare nu are un sfanț în buzunar. Și problema este că banii nu mai circulă, or energia banului nu e cardul, ci banul”, spune aceasta.

Un alt truc este să legi banii între ei și să îi așezi prin casă. Totuși, de precizat că locul unde îi agăți este cel mai important, pentru că nu va avea niciun efect dacă îi pui în mijlocul casei sau deasupra ușii.

„Dacă vrei să agăți bănuți legați între ei cu șnur pentru prosperitate, locul trebuie ales cu grijă, pentru că niciodată nu trebuie să treci pe sub ei. Pentru că multă lume îi agață în mijlocul casei sau deasupra ușii. Nu se pun așa!

Nici clopoțeii nu se pun deasupra ușii. Se pun undeva într-o parte și mai mergi, mai dai cu mâna prin ei ca să vină banii”, mai spune Lidia Fecioru.

Obiectul care atrage banii
Lidia Fecioru spune că un aspect important este modul în care alegem mobila. Conform specialistului, mesele din casă nu ar trebui să fie dreptunghiulare, cu Colțuri. Din contră, trebuie să optăm pentru o masă pe rotund, pentru că în aceste detaliu stau cele mai bune energii.

Cât despre pereți, este indicat să fie cât mai colorați. Bioenergoterapeutul susține că pozitivismul și bunăstarea stau în culorile vii, în diversitate.

„În primul rând, trebuie să aşezăm mobila. Noi nu ne gândim când ne cumpărăm mobilă. Nici eu nu m-am gândit şi am făcut o greşeală. Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulară şi trebuia să aibă colţurile rotunde pentru că energiile nu trebuie să se lovească. E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare”, a mai spus Lidia Fecioru.