Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 25 octombrie 2022. Cine scapa de ceasurile rele

Sfatul zilei de marti. Astrologul Pavel Globa va recomanda sa va ganditi bine inainte de a face ceva. Daca s-au facut greseli, acum este momentul sa le corectam. Doar o evaluare corecta a situatiei va oferi sansa de a schimba totul in bine. In orice probleme care apar, este indicat sa te bazezi doar pe tine.
Berbec
Ziua de marti va fi una plina de emotii pentru Berbec. Optimismul va fi inlocuit cu disperare si invers. Posibil sa va faceti cunostinte noi. Controleaza-ti impulsivitatea atunci cand trebuie sa iei o decizie.

Taur
Cineva din jurul tau te influenteaza sa iti asumi niste riscuri. Fi foarte atent, deoarece poti face greseli. Nu te aventura in nimic, deoarece nu este o zi potrivita pentru proiecte noi .

Gemeni
Gemenii trebuie sa fie pregatiti pentru noi provocari ce apar in viata lor. Nu exagerati, stabiliti-va doar obiective reale.

Rac
Astazi succesul pare sa fie de partea Racului . Esti pregatit pentru munca grea si riscurile ce vin odata cu ea. Cu toate acestea, vei avea un rezultat excelent, laude si recompense pe plan financiar.

Leu
Leii vor trebui sa rezolve mai multe probleme legate de partea financiara si imobiliara. Folositi-va receptivitatea, perspicacitatea si capacitatea de a actiona intr-o situatie dificila. Instabilitatea emotionala te ameninta cu greseli si stres.

Fecioara
Fecioarele se straduiesc sa multumesca pe toata lumea, dar vor face greseli. Confruntarile si disputele la locul de munca, sunt contraindicate pentru tine. Este o zi cam nefavorabila.

Balanta
Pentru Balanta este o zi plina de sarcini. Iti vei asuma responsabilitati si sarcini suplimentare, pe care le vei indeplini cu succes. Nu te vei putea odihni niciun minut, dar rezultatele te vor bucura.

Scorpion
Este o zi grozava pentru Scorpionii creativi. Nu va aventurati in nimic, nu va asumati riscuri si nu faceti achizitii costisitoare.

Sagetator
Esti foarte emotional, dar si activ. Circumstante neprevazute pot provoca agresivitatea din tine. Incercati sa va pastrati controlul, evitati stresul si supraexcitatea emotionala. Nu participati la proiecte dubioase.

Capricorn
Capricornii nu vor putea sta locului. Este o zi grozava pentru intalniri, conversatii. Bunatatea si dorinta ta de a-i ajuta pe ceilalti se poate intoarce impotriva ta.

Varsator
Sensibilitatea ii poate impiedica pe Varsatori sa-si indeplineasca planurile. Nu trebuie sa cazi prada iluziilor si evita achizitiile scumpe.

Pesti
Astazi Pestii trebuie sa excluda orice exces din viata lor. Lacomia si incapacitea de a te opri la timp te pot face sa comiti greseli. Risti sa-ti pierzi reputatia din aceasta cauza.