Cine este bărbatul lângă care a fost surprinsă Anamaria Prodan. Vedeta l-a uitat pe Reghecampf…

Anamaria Prodan a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Impresara de fotbal a lăsat în urmă scandalul cu fostul ei soț și își vede de viață cum știe mai bine. Nu și-a uitat prietenii și nu spune nu petrecerilor în compania celor dragi. Recent s-a afișat la o petrecere privată alături de oameni cunoscuți publicului larg.

Anamaria Prodan surprinsă în compania altui bărbat

Impresara de fotbal care a trecut printr-un scandal imens în urmă cu doar câteva săptămâni, a lăsat toate neplăcerile în urmă și s-a afișat zâmbitoare, ca în vremurile bune, la o petrecere privată. Anamaria Prodan a fost surprinsă lângă Adrian Iordache, antrenor secund la FC Voluntari, un nume important în industria sportului.

Potrivit România TV, cei doi s-au simțit bine alături de mai mulți prieteni comuni, între care Lucuțar Gabriela, cea care s-a ocupat de parastasul regretatei artiste Ionela Prodan.

Cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani, chiar de dinainte ca Anamaria și Reghe să se căsătorească. Au fost speculații, în trecut, potrivit cărora cei doi ar fi avut o idilă, dar totul a rămas la nivel de zvonuri – vorba lumii.

Anamaria Prodan a dat vestea cea mare. Nimeni nu se aștepta la una ca asta

Se pare că Anamaria Prodan nu se oprește niciodată din a-și surprinde fanii. Recent impresara fotbaliștilor a anunțat că intră în politică și a oferit și detalii despre această drum din viața ei. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a declarat că s-a înscris în partidul Alianța pentru Patrie, și a explicat de ce a ales să facă asta și anume acest partid. Anamaria Prodan vrea să lupte pentru drepturile femeilor!

Știu, sunt incredibil de multe femei în situația mea. Eu am avut norocul unei mame care m-a crescut și m-a educat în spiritul autorespectului, al mândriei că sunt femeie, m-a învățat să îmi strig drepturile și să lupt pentru ele. Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta!, sunt cuvintele Anamariei Prodan.

Vedeta spune că, din nefericire, nu toate femeile au încredere în ele însele și că a venit timpul ca ea să-și canalizeze toată energia și forța către cauza femeilor. Anamaria a mai spus că rezonează principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P – Alianța pentru Patrie.