Au Trecut 25 De Ani De Când S-A Stins Prințesa Diana – Printul Harry A Răbufnit Și A Dezvăluit Ce A Răpus-O, De Fapt, Pe Mama Lui

Prințul Harry a răbufnit după ce BBC, prin reprezentanții săi, a recunoscut lipsa de profesionalism în realizarea unui interviu cu Prințesa Diana, în anul 1995.

Ducele de Sussex, fiul prințesei, a declarat că evenimente ca cel menționat au contribuit în mod decisiv la sfârșitul tragic al mamei sale.

Conducerea trustului BBC a recunoscut că unul dintre jurnaliști a folosit „metode înșelătoare” pentru a obține interviul din 1995 cu Prințesa Diana.

Martin Bashir, care a intervievat-o pe Lady Di, este anchetat și subiectul unui proces în instanță, după ce a falsificat mai multe documente și a mințit-o pe Prințesa de Wales ca e urmărită și interceptată constant.

Respectivul jurnalist și-a cerut public scuze, dar Printul Harry nu a fost impresionat de gestul tardiv făcut de acesta. Totodată, Ducele de Sussex spune că evenimentele de acest gen au contribuit decisiv la moartea mamei sale.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă care și-a dedicat viata slujirii. Era rezistentă, curajoasă și, fără îndoială, cinstită. Efectul de undă al unei culturi de exploatare și practicile neetice au fost cele care i-au luat viața. Mama noastră și-a pierdut viața din această cauză, dar nimic nu s-a schimbat”, a declarat prințul Harry, revoltat.

Și Prințul William a condamnat vehement interviul care a determinat-o pe Prințesa Diana sa facă acele mărturisiri.

„Cred că modul înșelător în care a fost obținut interviul a influențat substanțial ce a spus mama mea.

Interviul a contribuit major la înrăutățirea relației dintre părinții mei și, de atunci, i-a rănit pe mulți alții. Îmi provoacă o tristețe de nedescris să știu că eșecurile BBC au contribuit semnificativ la frica, paranoia și izolarea ei, de care îmi amintesc din acei ultimi ani cu ea”, a declarat public Prințul William .

Prințesa Diana și-a găsit sfârșitul într-un groaznic accident de circulație petrecut în Paris. Lady Di încerca să scape de paparazzi, care îi urmarea pe ea și pe iubitul ei de atunci, Dodi Fayed.