Gabriela Prisăcariu, acuzații grave pentru Dani Oțil! Prezentatorul și-a dat arama pe față: “Tati e zgârcit!”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz. Cei doi au o familie minunată si niciodată nu au fost implicați în certuri, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz nici în familia lor. Scumpirile din ultima vreme i-au pus capac si prezentatorului!

Ce face Dani Oțil pentru a economisi
Dani Oțil și Gabriela se iubesc deja de mult timp și au o relație minunată. Micuțul lor le-a întărit și mai tare iubirea și se bucură de fiecare moment petrecut alături de el. Rămas singur cu mama lui acasă, Tiago s-a pus pe șotii si modelul a găsit o modalitate de a se amuza puțin pe seama soțului.

Gabriela l-a postat pe Tiago pe rețelele de socializare, unde toată lumea a observat că era gros îmbrăcat. Mama lui a profitat de faptul că fiul său și-a pus căciula în cap si ciorapii groși si a făcut o glumă: a spus că acesta se adaptează condițiilor din casă, având în vedere că Dani este zgârcit și nu pornește căldura.

Dani Oțil, afectat de facturile uriașe

Totuși, și marele prezentator a simțit criza încă de la începutul anului. Dani Oţil a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 că şi el a fost afectat de problema cu care se confruntă mai mulţi români în această perioadă, așa că a luat măsuri imediat după sărbători.

Prezentatorul TV a mărturisit că a rămas uimit când a văzut cât are de plată pe factura de la curent, aşa că a renunțat la luminile de Crăciun mult mai devreme decât în anii trecuți. Acesta a devenit foarte atent și a început să stingă și becurile aprinse inutil prin casă.

„Beculeţele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit şi cu soţia, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat şi masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauţie”, a povestit atunci, în spirit de glumă, Dani Oţil.