Fetiţa adoptată de Dana și Dragoş Bucur a reuşit să se integreze noii familii

Fetiţa adoptată de Dana și Dragoş Bucur în urmă cu trei ani de zile a început încet, încet să se adapteze cu nouă familie. Îndrăgitul cuplu a surprins pe toată lumea atunci când, deşi aveau doi copii, s-au hotărât să îşi lărgească familia.

Atunci în viaţa lor a intrat Roxana, o fetiță de etnie romă pe care nu o dorea nimeni.

Cum s-a integrat fetiţa adoptată de Dana și Dragoş Bucur

Roxana, acum în vârstă de 8 ani, s-a integrat perfect în familia Danei și a lui Dragoș. Cele mai recente imagini cu Roxana, postate de artistă pe conturile de socializare, arată acum un copil fericit, care adoră să se joace alături de frățiorul ei, Kadri.

Fanii celor doi au remarcat acest lucru „În sfârșit, cea mică nu mai are atâta tristețe în privire ….nu cred că a fost ușor. Bravo vouă”, le-a transmis un fan.

Dana a mărturisit și ea că Roxana s-a integrat perfect și este un copil foarte vesel.

„Acum ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot”, a povestit Dana Nălbaru într-o emisiune TV.

Cum au ajuns sa o adopte

Cântăreaţa a povestit şi despre faptul că motivul pentru care ea și soțul ei au decis să adopte un copil, pe care nu-l dorea nimeni.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit Dana într-un interviu pentru Adevărul.

Legat de ziua în care s-au cunoscut, Dana a povestit că a fost foarte emoționant atât pentru ei, cât și pentru Roxana.

„ A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată. (…). A trecut prin nişte lucruri foarte grele. O admir pentru cum este şi pentru tăria pe care o are”, a mai mărturisit Dana.

Drama prin care trece Dragoş Bucur! De ce boală suferă vedeta

Dana şi Dragoş Bucur au reuşit să o facă pe fetiţa adoptată de către ei să se adapteze familiei. Cu toate acestea, actorul trece printr-o adevărată drama în fiecare zi. Dragoş suferă de diabet şi îşi injectează insulina zilnic.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu ştiu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii şi non-diabeticii. Diabeticii cam ştiu despre ce vorbesc eu, exista un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici şi odată făcută asta lucrurile devin mult mai uşoare decât îţi închipui, şi pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori şi spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viaţa mea”, a declarat actorul la TV.