Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu…”

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cei trei jurați de la „Chefi la cuțite’ au fost impresionați de talentul culinat al lui Sorin Ilieș și i-au oferit toate cele trei cuțite de aur. Concurentul s-a văzut nevoit să facă o alegere și a acceptat să facă parte din echipa lui Sorin Bontea. În ediția trecută a emisiunii, Sorin Ilieș a obținut cel mai mic punctaj în cadrul unei probe, motiv pentru care a fost eliminat. Deznodământul a fost unul neașteptat atât pentru concurent, cât și pentru Sorin Bontea.

Concurentul lucrează ca Sous Chef de 11 ani. Și-a descoperit pasiunea pentru gătit atunci când muncea pentru afacerea părinților, ca barman și ospătar. A lucrat o vreme și în Germania, însă dorul de casă l-a făcut să revină în țară.

În ediția trecută a show-ului culinar, concurenții s-au întrecut într-un duel în care vedeta farfuriilor pregătite trebuia să fie ciuperca. Tema obligatorie a fost tocănița, iar ingredientele au fost alese chiar de către Sorin Bontea.

Farfuriile au fost degustate de către Damian Drăghici și trupa sa. Pentru că preparatul lui Florin Dumitrescu a fost cel mai apreciat, Sorin Bondea și Cătălin Dumitrescu și-au trimis echipele la duel. În timpul degustării, aceștia au fost dezamăgiți de preparatele realizate. Ulterior, Gina Pistol a anunțat rezultatul final, Sorin Ilieș obținând numai 4 puncte la această probă, respectiv cel mai mic punctaj. Prin urmare, acesta a fost eliminat din competiție.

„Am zis că una dintre alea 15 puncte ești tu. Mi-a căzut fața când am văzut că nu ești acolo. Sunt eu tâmpit și poate nu-mi place mie ceva, dar când spun trei chefi că e nasol, înseamnă că este nasol’, a spus Sorin Bontea.

Ce reacție a avut concurentul după eliminare
Sorin Ilieș a fost uimit să afle că a obținut cel mai mic punctaj și că va fi eliminat. Pe rețelele de socializare, acesta a scris și un mesaj pentru cei care l-au susținut în timpul emisiunii, aducând în discuție și motivele pentru care a obținut numai 4 puncte.

„Foarte dezamăgit. Sunt dezamăgit că nu am fost pe placul chefilor. Nu le-a plăcut și chiar nu mă așteptam la patru puncte’, a spus Sorin Ilieș.

„Mi s-au oferit 3 cuțite de aur în ziua 4 de filmări. Am vrut să fac parte din echipa @chef.sorinbontea.official! 4 puncte. În ziua battle, coincidență sau nu?? Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu acele camere de vederi. Aș fi preferat să gătesc în battle carnea aleasă de mine… Nu iepure! Multumesc sustinatorilor! Succes mare concureților rămași!’, a scris acesta pe Instagram.