Doliu in lumea muzicii populare! Artistul s-a stins din viata la doar 47 de ani

Ionel Lazar, unul dintre cei mai valorosi artisti de muzica populara, a murit! Anuntul a fost facut de Alexandru Lilea.
„A plecat la ceruri Ionel Lazar, valoros rapsod al cantecului popular muntenesc, din zona etnofolclorica a Sloboziei… Dumnezeu sa te ierte si sa-ti faca odihna vesnica, Ionele!”, este mesajul postat pe Facebook

Solistul se lupta cu o boala grea si slabise peste douazeci de kilograme in doar cateva luni. Ionel Lazar se afla internat la Fundeni si facea radioterapie.

Ionel Lazar a murit
Artistul avea 47 de ani si era un valoros rapsod al cantecului popular muntenesc, din zona etnofolclorica a Sloboziei. Acesta fusese operat de doua ori, dupa ce in corpul sau au fost gasite doua tumori si incepuse procedurile de radioterapie. Din nefericire pentru el, ajunsese la spital intr-un stadiu avansat al bolii, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Anul trecut, Ionel Lazar anunta ca fusese diagnosticat cu cancer.

„Slabisem in ultimul timp, am crezut ca e de la oboseala, nunti, de la munca in gospodarie, dar era vorba despre o boala imprevizibila pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumora pe care am descoperit-o foarte tarziu. Cand m-am operat, medicii au constatat ca au aparut si alte tumori la vezica urinara, pulmon si ficat. Acum am fost operat a doua oara si sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, sa ma fac si eu bine, cate zile oi avea, ca viata mea e in mainile lui Dumnezeu! De un an jumate n-am mai putut sa dorm, acum mi-a facut domnul doctor niste calmante pentru somn”, declara Ionel Lazar, conform revistei Star Popular, in cursul anului trecut.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.