Numele lui Visarion Alexa apare într-un nou scandal. Acesta ar fi înșelat o enoriașă și i-a luat averea

Numele preotului Visarion Alexa apare într-un nou scandal, de data aceasta fiind vorba de o bătrână care a murit între timp. Potrivit unor informații recent apărute în presă, acesta este cercetat și cu privire la o proprietate în posesia căreia a intrat în trecut. Se pare că Visarion Alexa ar fi convins o bătrână muribundă, enoriașă din parohia sa, să-i lase lui apartamentul ei.

În luna septembrie, opinia publică era oripilată după apariția unor acuzații de agresiune sexuală, hărțuire și chiar viol, care îl vizau pe părintele Visarion Alexa. Acesta este un cunoscut prelat în România și era preotul paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din București. În momentul de față, Visarion Alexa se află sub control judiciar pentru 60 de zile, însă alte fapte ale acestuia încep să iasă la iveală.

Visarion Alexa, implicat într-un nou scandal
Numele preotului Visarion Alexa este implicat într-un nou scandal, după ce zile întregi s-a vorbit despre cum a hărțuit mai multe femei care veneau la biserica unde slujea. Se pare că acum este vorba despre o proprietate pe care a primit-o de la o altă enoriașă pe care ar fi înșelat-o.

În prezent, Visarion Alexa este judecat pentru agresiune sexuală, după ce a hărțuit și abuzat mai multe enoriașe. Acum, tot mai multe femei au prins curaj și își spun povestea, deoarece știu că preotul nu le mai poate face niciun rău.

Se pare, însă, că acestea nu sunt singurele probleme pe care le are preotul. Acesta este implicat acum într-un alt scandal de proporții, care are ca temă o proprietate importantă. Totul s-a aflat de puțin timp, fiind totodată cercetat și pentru celelalte fapte.

Se pare că preotul a pus mâna pe toată averea unei femei care acum nu mai este printre noi. Din informațiile obținute de echipa Acces Direct, reiese că Visarion Alexa ar fi primit apartamentul de la o enoriașă care i-a cerut ajutorul când era grav bolnavă. Cu puțin timp înainte să moară, ar fi reușit să o convingă să îi lase lui apartamentul.

Moștenitorii bătrânei au depus acțiune în instanță
Familia bătrânei a realizat că a rămas fără locuința acesteia și deja ar fi atacat în instanță acțiunea prin care părintele a intrat în posesia apartamentului. Administratorul blocului spune că Visarion Alexa a dus-o pe femeie la azil în ultimele zile de viață și încă de pe atunci s-ar fi apucat să renoveze casa pentru una dintre fiicele lui.

Dincolo de toate acestea, multe voci susțin că preotul nu merită casa respectivă, deoarece femeia nu a găsit vindecare în leacurile sale, ba chiar la scurt timp a și murit. Numai că preotul Visarion Alexa ar avea drept circumstanțe faptul că nepoții bătrânei nu s-au ocupat de ea, el fiind cel care ar fi avut-o în grijă. Cu toate acestea, bătrâna a fost îngrijită de preot pentru un timp destul de scurt și, mai mult, femeia a și sfârșit într-un azil de bătrâni, după ce a fost internată de Visarion Alexa.