„Trebuie să iasă și o fată frumoasă”. Culiță Sterp, tată de fată? Ce spune logodnica artistului despre o nouă sarcină

Află din rândurile următoare câți copii își dorește Culiță Sterp și ce părere are logodnica sa.

În urmă cu un an, Culiță Sterp împreună cu Daniela Iliescu, logodnica sa au fost binecuvântați cu venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel pe nume Milan.

Cei doi părinți radiază de fericire mai ales că Milan este un copil cuminte, iar Culiță se topește de iubire de fiecare dată când îl vede.
Acum, la un an de la nașterea băiețelului lor, Culiță Sterp și-ar dori să mai fie din nou tată.

Culiță Sterp, tată de fată sau de băiat? Ce își dorește artistul?

De fiecare dată când are ocazia, Culiță Sterp o tachinează pe logodnica sa, Daniela, și îi bate apropouri conform cărora vrea să devină din nou tată. Acesta nu își dorește unul, ci încă doi copii în afară de băiețelul minunat pe care îl au deja.

Dorința artistului este ca la un moment dat să fie și tată de fată.
Această dorință și-a manifestat-o și pe rețelele de socializare, unde a postat o poză cu el, îmbrăcat la costum și foarte zâmbitor alături de o fetiță la fel de zâmbitoare ca artistul. Culiță Sterp a cântat recent la un eveniment din Madrid și gingășia fetiței i-a atras atenția, prilej prin care și-a întrebat logodnica dacă „ îi face și lui una ”, semn că artistul își dorește să aibă și o fetiță.

Răspunsul Danielei Iliescu la postarea lui Culiță

Răspunsul logodnicei artistului nu a întârziat să apară. Daniela Iliescu a postat la rândul său pe pagina sa de Instagram aceeași poză cu artistul și fetița și a adăugat mesajul: ,, Din încă doi, trebuie să iasă și o fată frumoasă ”. Astfel, cuplul a dat de înțeles că își mai doresc încă doi copii, printre care, desigur, să se afle și o fată.

Așadar, dorința lui Culiță poate fi împlinită, iar Daniela Iliescu este pregătită să îl facă pe îndrăgitul artist tată de fată.