Vestea conform careia Paula Seling a divortat a dat peste cap lumea showbiz-ului! Adevarul a iesit la iveala la scurt timp

În spațiul public se vehiculează că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, după 17 ani de căsnicie. Informația a fost întărită de faptul că Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera muzicală a artistei. Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase, longevive și discrete cupluri de persoane publice din România.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat

Potrivit Click!, apropiați de-ai cuplului au declarat că cei doi nu mai sunt împreună. Se pare că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. Paula are acum un alt manager care se ocupă de cariera ei muzicală. Radu Bucura a confirmat informația cum că nu mai este managerul artistei, însă nu a făcut comentarii cu privire la divorțul de cea lângă care a trăit 17 ani.

Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

Paula Seling are un nou manager

Se pare că după 17 ani de mariaj, Paula Seling și Radu Bucura au decis să o ia pe drumuri separate. Cei doi păstrează discreția la fel ca întotdeauna. Mereu au avut grijă să iasă în față doar cu activitatea lor artistică și niciodată cu chestiuni de ordin personal. Paula Seling are acum un alt manager care se ocupă de activitatea ei profesională.

Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling, a spus noul manager al artistei, pentru Click!.

Se poate spune că Paula Seling a dat de înțeles, într-un mod subtil, că au apărut schimbări în viața ei. Într-o postare din data de 17 septembrie, de pe Instagram, artista vorbește despre drumuri separate, despre întâmplări pe care nu le înțelegem, dar care sunt menite pentru binele nostru.