Black Friday 2022. Când vor avea loc marile reduceri din acest an

Încep pregătirile pentru Black Friday 2022 – cel mai așteptat eveniment de reduceri. Black Friday sau Vinerea Neagră este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Tradiția s-a răspândit în toată lumea, deci și la noi în țară unde este foarte apreciată. Data obișnuită a acestui eveniment a fost calculată în funcție de Ziua Recunoștinței care este a patra zi de joi din noiembrie. Astfel Black Friday este în ziua de vineri de după ea, și are loc în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

Surprize la Black Friday 2022
În România, Black Friday începe mai devreme decât în SUA, respectiv pe 11 noiembrie. eMag este cel care stabilește data la care va avea loc Black Friday și se pare că anul acesta startul reducerilor va fi dat în dimineața zilei de 11 noiembrie. Cei care așteaptă cu interes și cu o listă plină de dorințe sub forma unui coș online de cumpărături trebuie să știe că ofertele se vor regăsi pe site-uri și în magazine pe tot parcursul zilei de vineri.

Experiența din ultimii ani ne spune că e foarte posibil să avem două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2022. Tot mai multe magazine s-au alăturat evenimentului și participă la Black Friday România cu oferte atractive. Pregătirile au intrat în linie dreaptă, iar cei 42.000 de selleri de pe platforma online au reduceri la sute de mii de produse.

Anul trecut eMag a stabilit noi recorduri în materie de vânzări, în sensul în care la finalul zilei de Black Friday, au fost vândute peste 2.2 milioane de produse în valoare de 609 milioane de lei.

Black Friday 2022 la Flanco și Altex
Vești bune pentru clienții Flanco, sau pentru cei care au pus deja ochii pe un produs din acest magazin. În 2022 campania de Black Friday se va întinde pe o perioadă de șase săptămâni, mai exact în intervalul 21 octombrie – 30 noiembrie.

La Altex, Black Friday se va desfășura pe parcursul mai multor zile în care vor fi reduceri mari atât în magazine, cât și online.

Pentru cei interesați de reducerile din magazinele online de fashion, precizăm că Fashion Days va avea reduceri pe 11 noiembrie, About You în intervalul 10-12 noiembrie, iar Answear pe 11 noiembrie. Între magazinele participante la Black Friday enumerăm: Decathlon, CCC, evomag.ro, Meli Melo, Quickmobile, flip, Rea, Jolidon, Cupio, Elefant.ro, LC Waikiki, Sephora,