Prognoza meteo pentru luna noiembrie 2022: Precizări importante de la meteorologi

Prognoza meteo pentru luna noiembrie 2022: Iată precizările meteorologilor privind ultima lună de toamnă! Vezi ce temperaturi se vor înregistra în perioada următoare!

Prognoza meteo pentru luna noiembrie 2022.

Meteorologii anunță că luna noiembrie va fi o ultimă lună de toamnă caldă, cu precipitații puține.

În intervalul 24 octombrie- 21 noiembrie, meteorologii estimează temperaturi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade a anului.
Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud, sud-vest și sud-est.

Prognoza meteo 31 octombrie- 7 noiembrie

În săptămâna 31 octombrie- 7 noiembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Prognoza meteo 7- 14 noiembrie

Și în această perioadă, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale specifice, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Prognoza meteo 14- 21 noiembrie

Meteorologii anunță că și spre finalul lunii noiembrie, valorilor termice vor fi peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Mai mult, cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării.

Potrivit estimărilor făcute de meteorologii ANM, luna decembrie ar putea veni cu temperaturi peste normal și ploi predominant în sud-est, iar ianuarie cu o medie normală a temperaturilor, dar mai frig ca în ultimii ani și cantități, de asemenea, normale de precipitații.