Dan Negru e un adevărat latifundiar. Câte blocuri deține prezentatorul și cât câștigă pe lună

Cine și-ar fi închipui că Dan Negru se pricepe la imobiliare? Nu multă lume știe că în ultimii zece ani, prezentatorul Revelionului de la Antena 1 a investit în domeniul imobiliar sute de mii de euro. În acest moment deține patru blocuri, iar ultimul dintre ele se află în construcție.

Dan Negru, un adevărat latifundiar
Dan Negru are 47 de ani, iar până la această vârstă știm cu toții că a făcut parte din producții TV de succes. Mai puțini știu, însă, că prezentatorul se pricepe și la imobiliare, un domeniu care nu are legătură cu activitatea sa de prezentator. Totuși, acesta activează pe piața imobiliară de mai bine de 10 ani. În tot acest timp a ridicat trei blocuri, iar al patrulea fiind încă în construcție. Acesta din urmă se află în București și va fi un bloc de birouri, scrie bugetul.ro.

Dan Negru merge des pe șantier, acolo unde supraveghează lucrările. Noa clădire se află în zona Știrbei Vodă. În anul 2009, vedeta Antenei 1 ridicase primul său bloc, în zona Mall Vitan cu o suprafață de 1.300 de mp. A fost închiriat la vremea respectivă cu 12 euro/mp.

Cât câștigă Dan Negru din imobiliare
Dan Negru investește aproximativ 150.000 de euro în fiecare clădire a sa pe care o închiriază apoi cu 25 euro/mp și își recupereză banii în timp, din chirie, potrivit unor apropiați ai prezentatorului. Se pare că acesta nu a apelat niciodată la bănci atunci când a invest în clădirile sale și a construit totul cu banii jos. Din televiziune, Dan Negru câștigă peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Iar din închirierea clădirilor sale suma care îi intră în buzunar este 50.000 de euro în fiecare lună.

Bănățean din Timișoara, Dan Negru a investit și în proiecte imobiliare din orașul său natal, în ultima vreme. Totuși de acolo suma care îi revine este ceva mai mică, aproximativ 20.000 de euro.

Într-un interviu recent, vedeta a declarat că a dorit să investească în domemniul imobiliar pentru că nu a vrut să depindă financiar de ceea ce îi oferă domeniul în care s-a consacrat, televiziunea.

”Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă. ”, a declarat Dan Negru pentru click.ro