Eveniment major în familia lui Adrian Minune! Fiica cea mare a dat vestea

Fiica cea mare a lui Adrian Minune este însărcinată! Adriana Simionescu va deveni mamă pentru prima dată și este în culmea fericirii. Timpul a trecut și copiii celebrului manelist au devenit adulți în toată firea, la casa lor, ceea ce nu-i poate aduce lui Adi Minune decât împlinire ca părinte.

Cum arată Adriana, fiica cea mare a lui Adi Minune
Urmează mai multe evenimente frumoase în familia lui Adrian Minune. Fiica lui cea mare, Adriana Simionescu, este însărcinată cu primul ei copil. Artista și iubitul ei se vor cununa civil și religios și vor deveni părinți, pentru a încununa cu succes relația pe care o au și care îi face atât de fericiți. Bunicul Minune este de departe, cel mai încântat, pentru că se știe că iubește copiii și își dorește cât mai mulți nepoți.

Potrivit Click! Adriana Simionescu a rămas însărcinată cu puțin timp înainte de nunta cu Nicu, logodnicul ei.

„Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții.”, a declarat fiica lui Adrian Minune, în exclusivitate, pentru Click!.

Pregătirile pentru nuntă sunt în toi, iar toată familia așteaptă emoționată să cunoască bebelușul pe care Adriana îl va aduce pe lume. Logodnicul Adrianei Simionescu deține un lanț de frizerii din Capitală.

Adrian Minune, emoționat în postura de bunic
Karmen a fost prima care l-a făcut pe Adrian Minune bunic. Acesta se topește efectiv când își vede nepoțica și se pare că în curând familia se va mări cu încă un membru. În familia Minune există o regulă nescrisă pe care toată lumea o respectă cu sfințenie: nu cumpără lucruri noi, ci le repară pe cele vechi.

Adică în momentul în care o rotiță scârțâie în relația noastră, noi trebuie să o reparăm, nu să zicem că eu îmi găsesc pe altcineva și el pe altcineva, a dezvăluit Adriana în cadrul unei emisiuni TV.

Acesta a fost, de altfel, și sfatul pe care soția lui Adrian Minune i l-a dat Adrianei. A vrut ca ea să știe că alegerea pe care a făcut-o în plan sentimental este pe viață și că nu există loc de despărțiri sau divorț.