Toti FACEAU MISTO de el pentru că inca îi duce FLORI FOSTEI SOTII dupa ce S-AU DESPARTIT

Billy Flynn Gadbois a scris pe Facebook o postare în această săptămână care a devenit rapid virală. El vorbea despre motivul pentru care încă sărbătorește ziua soției împreună cu ea chiar și după ce au divorțat. Întreg internetul i-a îmbrățișat părerea despre acest lucru. Uite traducerea postării sale cu adevărat excepționale:

,,Este ziua de naștere a fostei mele soții astăzi, așa că m-am trezit devreme și i-am cumpărat flori și o felicitare, împreună cu un cadou, apoi m-am dus și i le-am dat dimineață. Dacă tot eram acolo am ajutat-o să facă micul dejun.

Cineva m-a întrebat, puțin șocat, de ce naiba încă fac astfel de lucruri frumoase pentru ea mereu. Asta mă enervează. Așa că am de gând să explic o dată pentru totdeauna.

Eu cresc doi băieți, doi oameni în miniatură. Exemplul pe care îl dau eu referitor la cum mă comport față de mama lor le va modifica semnificativ modul în care vor trata femeile și le va afecta percepția pe care și-o vor forma asupra relațiilor.

Cred că asta se întâmplă în cazul nostru cu atât mai mult cu cât suntem divorțați. Așa că dacă nu dai un exemplu de comportament bun în relație pentru copiii tăi, bagă-ți mințile în cap. Ridică-te deasupra problemelor cu partenerul și dă un exemplu bun. Chestia asta e mai mare decât tine.”

Dragii mei copii ,cum viata noastra se va schimba la un moment dat, eu nu voi mai fi langa voi, incerc sa va ajut de pe acum sa deveniti niste exemple de urmat, sa duceti o viata frumoasa alaturi de familiile voastre.

Creșteți oameni buni. Creșteți oameni puternici. Vă rog. Lumea are nevoie ca ei să fie așa, acum mai mult ca oricând.”