Tinerii iesisera din biserica, tatal mirelui s-a apropiat de mireasa si a sarutat-o pe gura, lung si pasional. Fata fugea, dar toti invitatii o impingeau, era prea tarziu. Cand au aflat ce voia sa faca tatal de fapt, au…

Un clip foarte ciudat a fost dat publicitatii de curand, se crede ca acesta a fost filmat in Provincia Henan, din centrul Chinei. Imaginile au devenit virale peste noapte dupa ce au fost postate pe o platforma chineza video, asemanatoare Youtube-ului.

In clipul respectiv un barbat poate fi vazut dand miresei un sarut lung si pasional, care a durat mai mult de 20 de secunde. Dar, stai, nu cumva era mirele? Nup, era de fapt tatal mirelui!

Se pare ca unul dintre invitati ii daduse socrului mare o provocare: daca indrazneste sa o sarute pe noua lui nora, atunci respectivul invitat ii va da 10.000 de yuani, adica aproximativ 1.450 de dolari, cash si pe loc!

Se pare ca barbatul nu a avut nevoie de alte argumente sau de munca de convingere. S-a apropiat de miresa, care era cam socata si ezitanta. Abia dupa ce cativa invitati au impins-o catre socrul ei, acesta a reusit sa ii dea, bucuros, sarutul ca valora atatia bani! In timp ce se sarutau, sarutul a durat peste 20 de secunde, dupa cum am mai spus, invitatii aplaudau veseli in jurul noii ,,perechi”.

Mireasa a rosit din motive gresite la propria nunta. Dar unde era fiul sau cand se intampla asta? Poate ca astepta intr-un colt sa primeasca banii…