Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – BERBEC

Sunt chestiuni importante de rezolvat şi n-o să vă lăsaţi până n-o să le daţi de capăt, că vreţi să intraţi în următoarea etapă profesională.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – TAUR
O să puteţi face rost de bani în plus din preocupări particulare şi o s-aveţi pentru cheltuieli suplimentare şi plimbări în weekend prin ţară, pe undeva.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – GEMENI

O să vă alăturaţi unei echipe şi începeţi o activitate care să vă dea de lucru pe o perioadă mai lungă de timp, să v-aducă satisfacţii materiale şi bani.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – RAC

Se poate să ieşiți la rampa cu ceva care v-ar aduce bani, aprecieri, o upgradare şi, în principiu, o viaţă mai bună pe care v-o puteţi oferi singuri, fără ajutorul altora.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – LEU

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă daţi tot interesul să iasă totul perfect ca să vă apucaţi de lucruri noi, să daţi refresh, să vă restartaţi.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – FECIOARĂ

Aveţi multe treburi pe cap şi n-o să lăsaţi nimic în aer pentru că vreţi să v-atingeţi toate obiectivele, sunteţi ambiţioşi şi vreţi să vă autodepăşiţi.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – BALANȚA

Poate se creează un context numai bun de avut o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să vedeţi care e cauza tensiunilor din relaţie.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – SCORPION

Au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul de cuplu şi poate vă duceţi într-o minivacanţă să puneţi lucrurile la punct, să consolidaţi relaţia

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – SĂGETĂTOR

Aţi putea primi o ofertă de job şi să cochetaţi o vreme cu ideea, până o să vă convingeţi că e bine să încercaţi şi altceva, că aveţi nevoie de o schimbare.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – CAPRICORN

O să gestionaţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru cheltuielile curente şi să mai luaţi ceva special pentru casă, că sunteţi mari iubitori de confort casnic.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – VĂRSĂTOR

Noi provocări! Pot fi şi la serviciu, dar şi în viaţa personală, că se petrec tot felul de lucruri care nu vă lasă indiferenţi.

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023 – PEȘTI

O să vă lansaţi într-o nouă provocare de viaţă persoanală și poate căutaţi o locuinţă, vă pregătiţi, de nuntă, botez, e un eveniment, poate după Paște.