AI CUMVA PE ACASĂ MONEDE DE 500 DE LEI, DIN ANUL 2000? UNA SINGURĂ SE VINDE ACUM CU 1.300 DE LEI

Monedele vechi de ani de zile sunt la mare căutare în zilele noastre. Colecționarii oferă sume mari de bani românilor care au acasă monede vechi și nu se uită la bani atunci când vine vorba de completarea colecției. Recent, anunțul unui român prin care pune la vânzare o monedă de 500 de lei din anul 2000 a atras atenția potențialilor cumpărători.

Românii care au păstrat prin sertarele de acasă bani vechi trebuie să știe că valoarea lor este una destul de mare în zilele noastre. Prețul lor crește pe zi ce trece, lucru care se vede în anunțurile persoanelor care le vând, pe OLX. Iată cât a ajuns să coste astăzi o monedă în valoare de 500 de lei, veche de mai bine de 20 de ani.

Care este prețul unei monede de 500 de lei, veche din anul 2000. Cu cât se vinde în 2023

Banii care au fost scoși din funcțiune în urmă cu ani buni se pare că nu-și pierd deloc valoarea, dimpotrivă, nu puțini sunt cei care nu se uită în buzunar atunci când vine vorba despre colecționarea monedelor și bancnotelor vechi.

Tot mai mulți români pun la vânzare mondele vechi de zece ani. Prețul lor este unul fabulos, iar cei care le au în mai multe exemplare se pot îmbogăți destul de rapid. Iată anunțul de pe OLX al unui român care vinde o monedă veche de 23 de ani, în valoare de 500 de lei, care se vinde începând cu suma de 1.300 de lei.

„Monedă veche de 500 de lei, anul 2000. Prețul pornește de la 1.300 de lei. Aștept oferte în privat.”, se arată în anunțul de pe OLX al unui român.