La un hotel în noaptea de Halloween se cazează pe rând un francez, un maghiar și un țigan. La recepție fiecare din ei este informat ca la ora 12 noaptea fix apare o fantomă care bantuie prin camere. Se cazează francezul, la 12 apare fantoma. “Eu sunt fantoma cu un singur ochi mov!”. Francezul speriat de moarte sare..

La un hotel în noaptea de Halloween se cazează pe rând un francez, un maghiar și un țigan. La recepție fiecare din ei este informat ca la ora 12 noaptea fix apare o fantomă care bantuie prin camere. Se cazează francezul, la 12 apare fantoma. “Eu sunt fantoma cu un singur ochi mov!”. Francezul speriat de moarte sare de pe balcon. Se cazează maghiarul, povestea se repetă. Sare și el.

Când se cazează țiganul, rupt de oboseală se trântește direct în pat să se odihnească. Inevitabil apare iar fantoma care spune:

“Eu sunt fantoma cu un singur ochi mov!”.

La care țiganul:

– Dacă nu dispari repede ți-l învinețesc și pe celălalt.Este un banc tratati-l ca atare!

CITESTE SI

Maria divorțează de Ion dar vrea ca singurul lor copil să rămână la ea. În timpul procesului, judecătorul o întreabă pe Maria:

– Doamna Maria, de ce doriți să aveți custodia copilului?

– Domnule judecător, este foarte simplu. Eu m-am chinuit și am adus pe lume acest copil, iar dacă a ieșit din mine, atunci este al meu!

– Domnule Ion, dumneavoastră de ce vreți custodia copilului? Ion foarte calm:

– Domnule judecător, eu vreau doar să vă pun o întrebare:

Când mergeți la aparatul de cafea, băgați o fisă și aparatul vă dă cafeaua. Acel pahar de cafea este al dumneavoastră sau al aparatului?Este un banc tratati-l ca atare!