Marius Elisei a făcut anunțul în urmă cu puțin timp: „Asta e”. Este de-a dreptul terorizat

Disputa dintre Marius Elisei și Oana Roman a stârnit un val de reacții în mediul online. După ce el și vedeta au anunțat că s-au despărțit și au avut mai multe schimburi de replici pe rețelele de socializare, bărbatul s-a trezit că este căutat de zeci de persoane. Iată ce decizie a luat!

Marius Elisei, decizie radicală, după anunțul despărțirii de Oana Roman: “Trebuie să îmi iau un alt număr de telefon din păcate, dar asta e”
Marius Elisei a avut o primă reacție, după ce Oană Roman a făcut publică conversația cu el, în care îi reproșa că nu îi răspunde la mesaje pentru a comunica cu privire la fetița lor. Bărbatul și-a anunțat prietenii în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, să nu îl mai contacteze pe vechiul număr, pentru că nu mai poate avea acces la el:

“Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis și trebuie să îmi iau un alt număr de telefon din păcate, dar asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil.”, a explicat Marius Elisei, în mediul online.

Totodată, fostul partener al Oanei Roman a ținut să le dea și replica celor care l-au criticat în urma declarațiilor pe care le-a făcut la adresa mamei copilului său: “Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea și chiar și-a dat cu părerea într-un mod în care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o, dar mă rog, este alegerea fiecăruia.

Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus, pentru că eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat, așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine și sunt atât de fericit.”, a declarat Marius Elisei, pe contul personal de Instagram.