Mama care a impresionat o planetă întreagă: „Scoateți-mi copiii mai întâi, eu voi ieși mai târziu”

O tânără mamă și copiii ei de 7 și 9 ani au fost salvați de sub dărâmături după 78 de ore de la cutremurul devastator. Orașul Kahramanmaraş, unde aceștia locuiau, a fost unul dintre cele mai puternic afectate de seismul produs luni dimineață.

Echipele de salvatori continuă să caute supraviețuitori. Sub un bloc distrus din Kahramanmaraş au auzit sunete. Hatice Igde, în vârstă de 36 de ani și fii ei Melih și Mehmet, au fost prinși sub dărâmături, potrivit CNN Turk.

După 14 ore de muncă, au reușit să ajungă la ei.

Șeful echipei de intervenție a spus că primele cuvinte ale mamei, care a fost salvată la 78 de ore de la cutremur, au fost: „Copiii mei vor ieși primii, eu voi ieși mai târziu”.

Cei trei au fost scoși în viață de sub dărmâturi, rezistând și gerului de peste noapte.

Mama și copiii ei au fost duși la spital de echipele medicale. Acolo au fost vizitați ulterior de șeful echipei de salvare care i-a scos de sub betoane.

Femeia a spus că a fost cuprinsă de un sentiment de fericire când a auzit echipele de salvare și și-a dat seama că la ei vin. „Am țipat și am lovit atât de mult dărâmăturile, dar nu m-ați auzit. Nu am adormit niciodată. Mă bucur atât de mult că au venit după mine. Copiii nu mai suportau. Le-am spus copiilor tot timpul că fii mei vor fi salvați”, a spus ea.