Dorian din Iaşi (22 de ani) iubea de mai mulţi ani o fată din oraş. Relaţia lor a mers ca pe roate la început, până când tânărul a început să simtă că ceva ciudat se întâmplă. Femeia îl înşela fără scrupule. A mers la cârciumă, a dat pe gât mai multe pahare şi…

Un bărbat înșelat a avut parte de o experiență pe care nu o va uita prea curând, după ce a avut proasta inspirație de a se răzbuna pe bărbatul care se presupune că i-ar fi furat iubita. Alcoolul a jucat un rol important în toată această ecuație, deoarece i-a dat prea mult curaj lui Dorian din Iași.

În momentul în care o persoană este înșelată, va face tot posibilul pentru a scăpa de orice sentiment de vină și va tinde să se refugieze în alcool, de cele mai multe cazuri. Acesta este și cazul lui Dorian din Iași, care a aflat că femeia pe care o iubea atât de mult a fost dispusă să plece cu alt bărbat.

Cum a ajuns Dorian să se răzbune pe amant

Dorian avea în 2022 vârsta de 22 de ani și iubea o fată alături de care avea o relație destul de serioasă. În luna martie, bărbatul a aflat că a fost înșelat, așa că a mers la magazin, și-a cumpărat mult alcool și a băut până în momentul în care ideea răzbunării i s-a părut destul de bună.

Astfel, pe data de 26 martie 2022 a mers la amantul de 29 de ani și l-ar fi înjunghiat cu un cuțit în multe zone ale corpului. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, unde medicii au reușit, în cele din urmă, să îi salveze viața. Din certificatul medico-legal a reieșit că victimei i-au fost provocate leziuni toraco-abdominale cu interesare renală şi pulmonară și leziuni traumatice.

Inculpatul a mers în fața instanței de judecată, unde și-a recunoscut vina pentru fapta comisă, primind o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare. Nemulțumit de decizia magistraților, a făcut recurs, însă apelul său a fost respins, deoarece a fost considerat nefondat.

„În considerentele sentinței penale supuse prezentei analize, sunt prezentate, într-o manieră dezvoltată, argumentele care au stat la baza soluției de condamnare dispusă, fiind explicitată vinovăția, sub forma intenției directe, reținută în sarcina inculpatului.

Pentru toate aceste motive, apreciind că prima instanță a soluționat în mod legal și temeinic cauza, pronunțând o soluție de condamnare și realizând o dozare justă a tratamentului sancționator”, spun anchetatorii în legătură cu tânărul care a aflat că iubita îl înșală.