Horoscop Urania pentru perioada 11 – 17 februarie 2023. Racii vor fi stresați, iar Leii trebuie să își controleze reacțiile

Horoscop Urania pentru perioada 11 – 17 februarie 2023. Astrologul Urania anunță dialoguri aprinse, dar și chef de glumă pentru anumite zodii. Unii nativi însă vor ajunge să fie destul de nervoși în zilele care urmează, avertizează astrologul.

Horoscop Urania pentru perioada 11 – 17 februarie 2023. Gemenii au chef de glume
Pentru următoarea săptămână, Urania anunță câteva provocări pentru unele zodii. De asemenea, astrologul aduce și o serie de recomandări pentru unii nativi, care trebuie să își păstreze echilibrul sau să își țină nervii în frâu atunci când este cazul.

Berbec

Acești nativi vor avea parte de o serie de dialoguri destul de crispate, avertizează Urania. Vor avea niște întâlniri, sau niște audieri, mai exact, declarații sau mărturii de făcut, care le vor da câteva bătăi de cap în perioada 11 – 17 februarie 2023.

Taur

Deși au o ocazie să se implice în nenumărate activități în următoarele zile, din păcate, acești nativi vor rata orice șansă le iese în cale. Astrologul spune că Taurii nu își doresc să aibă noi preocupări, în ciuda faptului că sunt invadați de o multitudine de informații.

Gemeni

Dacă Taurii sunt destul de reticenți, iar Berbecii crispați, în cazul Gemenilor lucrurile sunt precum un joc în săptămâna următoare. Acești nativi au chef să glumească la fel ca atunci când erau mici și nu vor rata nicio șansă de acest tip care li se oferă, indiferent de locul în care se află.

Rac

Se anunță o perioadă stresată pentru acești nativi, avertizează Urania. Potrivit astrologului, Racii unt foarte stresați pe toate planurile, atât cel profesional, cât și cel partenerial. De asemenea, liniștea o vor găsi doar acasă, alături de cei tragi, însă doar pentru perioade scurte de timp, pentru că unele lucruri necesită până la urmă o rezolvare.

Leu

Pentru acești nativi, astrologul are un sfat. Orice s-ar întâmpla, Leii nu trebuie să acționeze la nervi. S-ar putea confrunta cu o presiune morală sau materială, însă în niciun caz nu trebuie să reacționeze având la bază emoții negative, pentru că au suficiente resurse.

Fecioară

În cazul acestor nativi, Urania anunță o perioadă de reechilibrare. În săptămâna 11 – 17 februarie 2023, Fecioarele caută să pună în balanță un eveniment și consecințele acestuia, însă au tendința să mai și exagera, mai precizează astrologul Urania.

Ce ne rezervă astrele în continuare în perioada 11 – 17 februarie 2023? Horoscopul prezentat de Urania pentru Balanță, Săgetător, Vărsător, Pești, dar și pentru restul semnelor zodiacale poate fi citit integral doar pe Libertatatea.ro.