Tragedie in presa din Romania. Un cunoscut jurnalist a murit la doar 42 de ani

Durere si tristete in lumea presei sportive din Romania. Bogdan Socol, unul dintre cei mai renumiti comentatori sportivi, a pierit la varsta de 42 de ani. El a decedat inecat in apele inghetate in timp ce se antrena. Bogdan s-a blocat sub gheata si nu a mai putut fi salvat. Dupa ce salvatorii au incercat sa-l readuca la viata timp de zeci de minute, medicii au constatat decesul.

Bogdan Socol a murit in timpul antrenamentului pe care il facea in conditii extreme, la temperaturi foarte scazute. De cateva luni astepta ca lacul sa inghete ca sa poata simti adrenalina inotului in conditii extreme.

In apele cu temperaturi sub 0 grade Celsius, Bogdan Socol a neglijat avertismentele specialistilor care l-au indemnat sa nu se aventureze singur.

Bogdan a lasat in urma o sotie indurerata si trei copii care vor creste fara tata. Apropiatii comentatorului au ramas socati si cu greu isi mai gasesc cuvintele.

Bogdan a comentat peste 2.500 de evenimente sportive si meciuri de fotbal. Jurnalistul a facut parte si din echipa Realitatea in anii 2007 si 2008.

Jurnalistul este autorul mai multor carti dedicate fotbalului, pasiunea care i-a colorat viata, asta sustinea Bogdan cand comenta cu drag miile de meciuri care tineau telespectatorii cu sufletul la gura.

Bogdan Socol a murit vineri, la varsta de 42 de ani, din cauza unui soc hipotermic, scrie Realitatea.net.