Cum s-a îmbrăcat Andra la un important eveniment. Artista a strălucit – FOTO

Andra nu este doar una din cele mai bune voci din industria muzicii românești ci și una dintre cele mai elegante artiste. Cântăreața alege întotdeauna ținute care îi scot în evidență atuurile.

Artistă (36 ani) are peste 2.6 milioane de fani pe Instagram, unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. De această dată, ea a postat o imagine care a atras aprecierea tuturor internauților.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, de satin, lăsată pe umeri, Andra a arătat spectaculos. Iar după zâmbetul pe care îl afișa putem spune că s-a și simțit extrem de bine în acea rochie.

Cântăreața a ales să poarte această rochie la un eveniment caritabil, unde a și cântat. Andra a fost însoțită de Cătălin Măruță, care nu s-a lăsat mai prejos și s-a îmbrăcat la fel de frumos ca soția sa.

Prezentatorul a purtat la eveniment un costum negru cu cămașă albă, accesorizat cu o cravată cu imprimeuri florale și o bastistă roz.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 14 ani, după ce Măruță a cerut-o pe Andra de soție nu odată, ci de trei ori. Iar ea a spus „DA” cu fiecare ocazie.

Andra a povestit la PROFM de câte ori a cerut-o Cătălin Măruță în căsătorie
În urmă cu 15 ani, Andra era cerută în căsătorie de Cătălin Măruță, iar un an mai târziu deveneau soț și soție. Nu mulți știu că prezentatorul tv a cerut-o de soție pe solistă în mai multe rânduri, în locuri diferite, unul mai inedit ca altul.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?’. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ‘Da’ la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra.