Georgiana Lobonț i-a trimis un mesaj neașteptat Marcelei Fota, la doar câteva zile după ce s-a căsătorit cu regretatul Minel Păpăroiu! Totul a ieșit la iveală abia acum

Marcela Fota și regretatul său soț, Minel Păpăroiu, s-au căsătorit pe data de 2 februarie 2019, după 13 ani în care s-au iubit fără să țină cont de acte. Data nunții lor nu a fost aleasă întâmplător, pentru că în aceeași zi părinții artistei au împlinit 51 de ani de căsnicie.

Fericirea celor doi proaspăt căsătoriți și cu multe planuri de viitor nu avea să dureze decât un an, pentru că bărbatul avea să se stingă din viață un an mai târziu în urma unui infarct, în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova, la doar 47 de ani.

Întreaga familie și colegii de breaslă au fost alături de Marcela Fota în ziua în care a mers, alături de alesul inimii sale, în fața altarului.

La acea vreme, artista s-a mândrit nespus pentru că a devenit soția lui Minel Păpăroiu, postând o serie de imagini din ziua nunții sale alături de soțul și de fiul său, David. Georgiana Lobonț nu a trecut nici ea cu vederea fotografiile din ziua marelui eveniment ale colegei sale, moment în care a decis să-i transmită Marcelei Fota un mesaj special și să-i facă o urare care s-o atingă la suflet, în semn de apreciere.

„Ai fost și ești superbă! Vă doresc tot ce e mai bun și mai frumos! Pupici și îmbrățișări!”, a fost mesajul pe care Georgiana Lobonț l-a transmis colegei sale de breaslă, Marcela Fota, la numai câteva zile de la nuntă.

Ce promisiune i-a făcut Marcela Fota fiului său, după moartea lui Minel Păpăroiu?
După tragicul eveniment care s-a abătut peste Marcela Fota, artista, profund îndurerată, i-a făcut fiului său o promisiune, și anume aceea că nu își va mai reface viața alături de un alt bărbat.

„Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau să-l uit. Nu există să mă recăsătoresc cu un alt bărbat, nu există alt tată pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multă și suficientă iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie”, a mărturisit Marcela Fota la acea vreme.

Decizia de a rămâne femeie singură s-a schimbat între timp, după ce Marcela Fota a depășit perioada critică în care s-a aflat după tragicul eveniment. Acum, artista se iubește cu un milionar în vârstă de doar 24 de ani.